Annawii

ISABEL MARANT INSPIRED DRESS

Isabel Marant inspired dress from Mango.com
Jag älskar verkligen den här Isabel Marant-inspirerade klänningen från Mango och jag är så sugen på att slå till på den! Den enkla modellen är fantastiskt fin och jag är smått besatt av det broderade mönstret som känns härligt bohochict. Om jag slår till på denna klänning kommer jag att matcha den med tanfärgade boots, fransväska och hatt. Det blir lite lagom ”Vilda västern”-chict – en stil jag tror starkt på i sommar!
Vad tycks, gillar ni klänningen?
 /I love this Isabel Marant inspired dress from Mango and I will probably buy it asap! The simple model is beautiful and I’m obsessed with the embroidered pattern which feels very boho chic. If/when I buy it I will match it with tan colored boots, a fringe bag plus a hat. Very ”Wild west” chic – just as I like it! Do you like this dress?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nana

    Hej Anna, du är ju en expert på snygga boho-plagg 🙂 finns det någon chans att du kan tipsa om några billigare alternativ till denna snygga klänning?
    http://www.aninebing.com/products/white-bohemian-dress
    Den är otroligt snygg, men omkring 1600 kr känns lite väl saftigt för min studentekonomi. Det viktigaste är att den har längre armar, och inte är för genomskinlig.. Hoppas du kan hjälpa 🙂

    1. ANNAWII

      Åh den är superfin, vill också ha men den är alldeles för dyr hihi. Ska kika om jag kan hitta ett bra budgetalternativ!!
      Kram