Annawii

LAVENDER DETAILS

Här är tre detaljbilder på en outfit jag bar förra helgen och jag tycker väldigt mycket om den! De lavendelfärgade jeansen är storfavoriter sedan förra våren och jag tycker att de passar riktigt bra till min fina tweedjacka från Esprit, smyckena och min nya väska. Det känns som en perfekt våroutfit och nu får baske mig våren komma till Umeå för jag orkar inte mer regn!
Vad tycks om detaljerna – hiss eller diss?
/Here are three detail photos of an outfit I wore last weekend and I really like it! The lavender skinny jeans are favorites from last spring and I like how I matched them with my tweed jacket from Esprit, all the jewelry plus my new bag. It feels like a perfect spring outfit and now I want spring even more! What do you think of the details babes – hot or not?
Bag | YSL lookalike ring | Peace ring | Skull ring 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linnmattsson

    oh min gud.. hur kan du vara så otroligt duktig på att matcha olika kläder & smycken? har du några tips till en fattig student som fortfarande vill se bra ut i skolan men inte har budgeten att lägga ner 3-4000 i månaden på kläder? kram’ <3

    1. ANNAWII

      Vad gullig du är! Jag älskar att leka med former och färg och så tycker jag om att prova nya kombinationer så mitt bästa tips är att leka loss. Lyssna inte på så kallade experter utan bli din egen expert för ingen vet vad just du gillar mer än du själv! Kram

  2. Sofia

    Tycker också att det är trist att det regnar men det blir lättare att stå ut om man tänker på att snön försvinner snabbare när det kommer regn ovanpå:)