Annawii

INSTA SNAPSHOTS

I dag har jag haft så sjukt kul på vår filminspelning för både jag och Max har varit utklädda och sminkade av fantastiskt duktiga Sara till ett äldre par så dagen har bjudit på en hel del skratt. Jag fattar inte riktigt att jag kunde hålla mig i vissa scener men som tur var hade vi lånat in en riktig skådis som var fantastiskt duktig och det hjälpte verkligen! Det ska bli riktigt spännande att se alla klipp på datorn nästa måndag men jag gissar på att jag inte kommer att vara till så mycket hjälp de första dagarna då jag bara lär sitta och skratta åt oss haha ;).
Hoppas ni gillar bilderna, kanske vågar mig på att lägga ut ett filmklipp längre fram också!
/We’ve had such a fun day at our film location today because me and Max were dressed as an older couple so we have laughed a lot. I don’t know how I managed to film all the scenes without laughing (okay, I laughed at a couple of them ;), but one thing that helped me to keep it more serious was that we had one professional actress at our set. I can’t wait to see all the film clips next week and I guess I will laugh even more then hihi. I hope you like the photos babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amani

    Helt sjukt, när jag såg bilden för första gången trodde jag att du var min gamla högstadielärare. När jag sedan läste texten blev jag mållös, så himla bra sminkat!

    1. ANNAWII

      haha ja eller hur! Hon är så nedrans duktig! Vi gör en novellfilm i skolan och då vi inte fick tag i skådisar fick jag och en till kille hoppa in 🙂

  2. Banana

    Anna, du är så himla härlig som bjuder på dig själv såhär! Jag tänkte först att det var en äldre släkting, då jag hade glömt av att du skulle sminkas för filminspelning, haha.