Annawii

FLOWER POWER IN OUR HOME

Igår eftermiddag kilade jag förbi på blomaffären och handlade massor av färska snittblommor att pryda vårt hem med. Normalt sett handlar jag oftast tulpaner den här tiden på året men Micke har blivit allergisk så nu får vi köra på rosor och lite andra sorter (vet inte vad de lavendelfärgade heter hihi). Först blev jag lite besviken då tulpaner är en av mina favoritblommor men efter att ha spritt ut dessa skönheter i vårt hem är jag mer än nöjd! De sprider verkligen vårglädje här hemma och jag gillar särskilt de lavendelfärgade blommorna för de ser ut som riktiga sommarblommor!
Är ni också blomgalningar så här på vårkanten?
/Yesterday I went to the florist and bought lots of fresh flowers to our home. Normally, I only buy tulips this time of the year, but Mike has started to feel allergic to them so I bought some other flowers this time. At first, I was a little disappointed when he told me that he was allergic because I love tulips, but after I had put these flowers in different vases, I was more than pleased ! They are giving a lovely spring feeling to our home and I especially like the lavender colored flowers because they look so summerish! Do you also go crazy with the flowers during the spring?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Åh så fint det ser ut! Härlig inspiration du bjuder på=) Jag tror de lilarosa blommorna kallas krysantemum. De brukar kunna stå länge vilket är en klar fördel när man vill köpa färska snittblommor=)

  2. anna klarra

    Åh så fint. Nu blev jag inspirerad att göra något liknande. Jag älskar fjädrar också 🙂 din stil är verkligen fin Anna! Om du gillar tulpaner ska du åka till Amsterdam. Det är så vackert där och man blir helt överlycklig av alla tulpaner som finns där. De har en stor park med 5 miljoner tulpanväxter och att stiga in där är som att komma till paradiset. Jag har fastnat så mycket för Holland att jag åker dit gång på gång. Finns massvis med andra saker att se i Amsterdam och jag tror du skulle uppskatta den staden väldigt mycket.

  3. Anna

    Jag köper blommor så det står härliga till denhär årstiden, nejlikor i olika färger är min absoluta favorit då det kan så upp till 3-4 veckor och var lika fina hela tiden!