Annawii

HIPPIE DETAILS

Här är ett par detailjbilder från en outfit jag bar i förra veckan och jag gillar den skarpt! Klänningen med hjärtdetaljen baktill är så fin och jag gillar hur jag matchade den med mönstrad kimono, ryggsäck och massor av bohemiska detaljer. Det känns lite lagom hippie/festival-inspirerat och jag längtar redan till jag kan bära denna outfit med bara ben och boots! Jag måste även skicka ett STORT tack till Kappahl som sökte land och rike efter de hjärtmönstrade strumpbyxorna och skickade ett par till mig. Tack!
Gillar ni detaljerna sötnosar?
/Here is a couple of detail photos of an outfit I wore last week and I really like it! The dress with the heart cut out in the back is adorable and I like how I matched it with the patterned kimono, the backpack plus all the bohemian details. It is very boho/festival inspired and I can’t wait until I can wear this outfit with bare legs and boots! Do you like the details babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vanessa

    Snälla rara söta du 🙂 jag ska vara brudtärna på min barndomsväns bröllop, jätteskoj 🙂 bröllopet är i början av juni och jag behöver verkligen hjälp att hitta en klänning. Hon har lite önskemål och de är att materialet ska vara chiffong och färgen ska vara ljusrosa. Eftersom jag älskar din stil så kan du kanske hjälpa mig med lite förslag. De ska helst inte kosta mycket mer än 600, inte vara för fina men inte samma som en gäst kan ha på sig. Jag vill helst ha en knälång kanske hellång. Kan du snälla Anna hjälpa mig? 🙂 kram