Annawii

SPRING MOOD

God morgon sötnosar! Igår hade vi en riktigt härlig dag med vårväder, sköna promenader, god mat (testade att göra både blomkåls- och broccolimos samt bananpannkakor) och massor av Cookiemys. Härligt! Jag skrev även klar min ansökan till fotokursen så i dag ska jag skriva ut den plus två bilder jag tagit och skicka in. Är lite nervös men man måste våga satsa för att vinna! Planerna för i dag är att gå till skolan och så blir det gymmet plus lite fotning i eftermiddag. Kul! Vad ska ni göra i dag?
Ha en underbar måndag och hoppas ni också har lite vårväder!
/Good morning sweethearts! We had a lovely day yesterday with spring weather, two long walks, yummy food plus lots of cuddling with Cooke. Wonderful! I also wrote an application for a photo course I want to take this summer so cross your fingers for me babes. My plans for today s to go to school and afterwards I will to to the gym plus take lots of photos in our studio. What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Har inte riktigt bestämt när, beror på hur jag mår i dagarna. Känner att jag håller på att bli sjuk..nån typ utav magsjuka som går omkring och jag vill verkligen verkligen inte smitta lilla Hannah eftersom hon är tunn som ett löv och ska opereras snart..och jag är så orolig och vill inte att något ont ska hända.. men om jag mår bättre i dagarna så tar jag nog tåget på torsdag, på min födelsedag och överraskar folket 🙂 Puss

  2. thesadbox

    Jobb som vanligt, så himla tråkigt när det är så få människor omkring. De allra flesta har tagit påskledigt och jag och professorn står här och kämpar på. Åh vad jag saknar sverige nu, vill åka med en gång!
    Puss & hoppas att solen lyser i Umeå också idag, lite ovanligt kallt för att vara påsk men snart kommer våren <3