Annawii

VINTAGE FRINGE KIMONO

Jag älskar verkligen vackra franskimonos och just nu budar jag på denna vintageskönhet på Ebay. Direkt jag såg den blev jag kär för modellen, färgen plus fransarna är helt perfekta och så gillar jag så klart att den är vintage! Nu hoppas jag innerligt att jag vinner auktionen för tänk er denna till en vit virkad klänning, remsandaler och runda oversizesolglasögon i Barcelona. Bohemperfektion på hög nivå!
Vad tycks om den – hiss eller diss?
/I love beautiful fringe kimonos and right now I’m bidding on this vintage beauty at Ebay. The moment I saw it I fell in love because the model, the color plus the fringes are perfect and I also like that it’s vintage! Now I hope I will win the auction, because it will fit perfect with a crochet dress, flat sandals and round oversized sunglasses in barcelona! What do you think of it – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Helt galen i Kimono boho style just nu men alla kostar ju typ 2000 kr o de på eBay just nu är inte så fina vet du var man kan få väg på en fin Kimono för max 400 kr ? 🙂

  2. Lisa

    Jag tar examen från universitetet i sommar och på examensbanketten är klädkoden mörk kostym med en touch av sommar. Jag skulle gärna vilja ha en långklänning och helst enfärgad då det är mest användbart. Har du några tips på webshoppar? Gärna utländska då det vore lite tråkigt om vi var flera med likadana klänningar.

  3. Anna ▲

    HELT i min smak! Bloggade om en liknande igår och är lite smått besatt utav kimonos 🙂 Så snyggt med låga boots och en slok hatt tycker jag!