Annawii

BUDGET VS LUXURY

Scallop satchel – Asos.com (241:-), lavender satchel- Cambridge satchel/Asos.com (1151:-)
Jag älskar verkligen den lavendlfärgade Cambridge satchel-väskan jag bloggat om ett par gånger men tyvärr är den lite för dyr för min budget. Nu har jag dock hittat ett bra budgetalternativ i väskan till vänter ovan som även den finns hos Asos. Den är inte identisk med originalet men modellen och färgen går i samma stil och jag gillar verkligen den söta ”scallop”-kanten! Personligen tycker jag att båda väskorna är fantastiskt fina (lyxvarianten är snäppet snyggare men det är marginellt) så jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa budgetvarianten och bära den i vår!
Vilken väljer du – budget eller lyx?
/I love the lavender Cambridge satchel bag I’ve been blogging about a couple of times but unfortunately it is a little too expensive for me. Luckily, I have found the bag to the left which is a really good budget alternative. It isn’t identical with the original but the model and the color is in the same style and I really like the cute scallop edge! Personally, I think both of the bags are amazing (the luxury version is slightly more beautiful though) so I could definitely imagine to buy the budget bag and wear it this spring! Which bag do you prefer – budget or luxury?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vanja

    Den från Asos var inte alls dum som du säger, men inget slår äkta Cambridge Satchels ! 😉 Btw, hörde från en kompis en gång att det är flamingohud i dom, var det ett skämt? Hehe