Annawii

GOOD MORNING ♥

God morgon raringar! Det känns helt fantastiskt att få vakna upp på bra humör ännu en dag och jag är så tacksam för det då jag mått lite sisådär denna vinter. Planerna för i dag är att äta en smarrig frukost med Micke strax och sedan blir det lite fotning i studion (har så mycket fint jag vill visa er), lunch ute plus träning i kväll. Härligt! Det känns som en bra torsdag och jag känner mig så otroligt bortskämd med all fritid jag har nu när vi har det lugnt i skolan men jag är tacksam och ser till att tanka energi och njuta. Man vet aldrig när det ”smäller till” igen (ni som plugagr vet hur det är) så man får ta tillvara på tiden på bästa vis! Vad gör ni denna härliga torsdag?
Ha en toppendag och tack för att ni finns här ♥
/Good morning babes! It feels amazing to wake up on a good mood and I’m so grateful because I have been feeling a little down this winter so it feels nice to feel good. My plans for today is to eat a yummy breakfast with Mike soon and afterwards we will take photos in the studio, eat lunch at a restaurant and tonight I will go to the gym. Nice! What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Gooodmorgon! Åh, nu blir jag nästan lite sugen på att börja plugga jag med, är för tillfället så extremt trött på att jobba 8-17 mån-fre, man hinner ju inte göra något annat än att sitta på kontoret!

    1. ANNAWII

      hihi ja i bland är det sjukt slappt men det glömmer man så fort stressen kommer och man går med den där ständiga oron i magen. Att plugga är verkligen berg-och-dalbana för psyket men ändå så gillar jag det haha ;). Kram