Annawii

HELLO WEDNESDAY

God morgon bloggen! I dag är jag på ett gott humör för jag har startat dagen på bästa vis med en skön morgonpromenad plus en vattenmelonsmoothie och har en skön dag framför mig! Planerna för dagen är att fota sista bilden till min skoluppgift (ska visa er bilderna sen), fixa med Bloppisen och förbereda lite inför Cookies ankomst (vår blivande kattunge). Hon kommer redan nästa lördag så ni kan ju gissa hur mycket jag längtar hihi. Förrutom det ska jag även se till att komma tillbaka på banan med att laga mat då jag slarvat den senaste veckan. Jag är så sjukt lat i bland och jag har insett att jag lider av Zinkbrist vilket förklarar en hel del symptom jag haft det senaste året (trötthet, viktnedgång, deppighet) så nu ska jag skärpa mig. Vill inte bli sjuk p.g.a. för dålig kost! Vad ska ni göra i dag raringar?

Ha en fin dag och ta hand om er!
/Good morning! Today I’m on a good mood because I’ve started my day with a lovely morning walk plus a yummie watermelon smoothie and I have a good day in front of me! My plans for today is to photograph for my school assignment, work with my Bloppis plus arrange some things for Cookies arrival (our kitten). We are going to get her next weekend so I’m super excited hihi. I also have to cook some lunch boxes because I have been eating bad the last week and I need to get better. What are you doing today sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad fin du är, fantastiskt hår! JAG längtar tom lite efter att din katt kommer, så man kan få bli överöst av bilder. Avgudar katter och vill verkligen ha en jag med, men det passar sig inte riktigt i livet just nu 🙁

  2. Gabriella

    Så fin du är i den härliga klänningen! Lät väldigt gott med en vattenmelonsmoothie, har också funderat på att styra ihop en sådan=) Hoppas så du får ordning på kosten och får må bra!
    Kram

  3. Elin

    Slänga på lite groddar på mackan kanske? Och kanske addera ett ägg? Äggröra på ägg och grädde är fantastiskt gott till frukost som man håller sig mätt på länge.
    Jag ska ta en promenad i solskenet (är 5grader i skuggan hos mig, hej fantastiska vår!) och sen ta tag i högen med tråkiga saker. Blir nog en fin dag 🙂

  4. Elin

    Du kanske borde utöka frukosten lite 🙂 en smothie är inte mycket att stå på fram till lunch. Näringsdrycker är också ett hett tips 🙂 som du säger, dålig kost påverkar psyket mer än vi tror. Och med tanke på att du ha börja styrketräning så kräver kroppen ännu mer! Har också ätstörningar i bagaget så det gäller att noga med att få i sig bra med energi. Om jag känner att jag slarvar med mat en period så förbjuder jag mig själv att ens vistas på ett gym!

    1. ANNAWII

      Ja alltså jag äter inte bara en smoothie utan en macka till då jag alltid är superhungrig på morgonen. När jag säger att jag ätit dåligt är det inte så att jag ätit för lite utan dålig mat som inte är hemlagad. Min kropp mår bäst när den får nyttig hemlagad mat och då håller jag vikten också. Börjar jag slarva och äta en massa onyttigheter går jag konstigt nog ner i vikt, kanske har att göra med Zinkbrist, då det är en effekt av det. Men nu ska jag se till att fixa det där med maten, tycker dock atts et är så tråkigt att laga mat i vissa perioder, har ingen inspiration och är en sån där människa som kan leva på samma sak i 3 veckor utan att tröttna. Inte bra! Kram och tack för omtanken <3