Annawii

OUTFITS OF THE WEEK

Här är tre outfits från veckan som gått och jag tycker väldigt mycket om dem! Alla tre känns lite lagom vårinspirerade och jag gillar särskilt outfit nummer ett då det känns som att allt klaffar. Jackan är smått fantastisk och jag gillar matchningen med den vinröda väskan och byxorna. Det är definitivt en kombination jag kommer att köra på fler gånger! I övrigt gillar jag även all spets tillsammans med den vintageinspirerade väskan i outfit nummer två plus retrokänslan i sista outfiten.
Vilken outfit är din favorit?
/Here are three outfits from this week and I like them all! They all feels a little spring inspired and I especially like the first outfit because everything goes so well together. The jacket is amazing and I think the burgundy details makes the whole outfit, it is definitely a combination I will wear again! I also like the lace together with the vintage inspired bag in the second outfit plus the retro feeling in the last. Which outfit do you prefer babes?
Jacket | Tan bag | Kimono | Collar dress
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Haha Anna jag drömde om dig inatt. Att jag flög till Umeå och hälsade på dig. Ni bodde väldigt fint i någon studentlägenhet på ett ställe som såg ut som ett galleri och hade glasväggar runtomkring, väldigt ljust och grönt utanför. Jag hade glömt att sminka mig och locka håret och oroade mig vad jag skulle göra för första intryck, hehe 🙂
    Tycker om sista retroinspirerade outfiten 🙂

    1. ANNAWII

      haha jobbigt att bo med glasväggar, min mardröm hahaha ;). Och om du någon kommer hit och har glömt att locka håret och sminka dig så har säkert jag gjort detsamma så då får vi göra det tillsammans, är inte världens snabbaste människa hihi ;).