Annawii

FRIDAY FRIDAY FRIDAY

Äntligen fredag och jag är lika exalterad som jag varit varje morgon denna vecka, känns bra! Planerna för i dag är ett redaktonsmöte i skolan (vi ska göra en fotobok så vi måste komma överens om layout, antal bilder o.s.v.) och därefter ska jag hälsa på Therez Helens under där hon jobbar. Det ska bli riktigt kul för jag går knappt på stan längre och mest av allt ser jag fram emot att se alla nya bikinis från Maaji då de gör världens finaste bikinis. Förrutom det blir det även träning i kväll och efter det har Micke lovat att bjuda på hemlagad middag och kanske en film. Mysigt! Vad gör ni i dag?
Ha en underbar fredag och tack för att ni finns!
/It’s finally friday and I’m as excited as I have been every morning this week, nice! My plans for today is to go to school soon and afterwards I’m going to visit Therez at her job and look at Maajis new spring collection. I will also go to the gym tonight plus have a cosy movie night with Mike. Lovely! What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Hej Anna!
    Kan du inte berätta lite mer om din träning. Hur många ggr i veckan tränar du och har du lagt upp något träningsprogram du följer?
    Hoppas du får en toppenhelg!

    1. ANNAWII

      Halloj! Jag tränar styrketräning 3 ggr i evckan med min vän som kan mer om träning än mig. Vi delar upp passen så en dag kör vi ben/rumpa, en dag biceps/rygg/bröst, en dag mage/triceps/nacke. Vi tränar en timmer varje gång så vi hinner ungefär tre övningar på varje muskelgrupp. Övriga dagar går jag en promenad på minst 390 minuter för att hålla i gång kondisen lite och så ser jag positivt på vardagsmotion då vi inte har bil och Umeå är relativt litet så man kan gå överallt :). Kram

  2. Maria

    Hej!
    Åh vilken underbar outfit! Jag ska gifta mig i sommar och är på jakt efter en bohemisk klänning eller en i sextiotalsstuk. Den behöver inte vara hellång, men gärna i spets och ljus i färgen. Har du sett nån sådan så får du gärna tipsa!
    Ha en härlig fredag!

  3. thesadbox

    Friday baby friday! Jag har projektmöte på jobbet hela förmiddagen och annan möte resterande timmar av eftermiddagen. Men igår fick jag ett sms av en cool tjej från andra våningen (där jag inte vistas längre hihi) och hon frågade om jag ville gå ut med henne ikväll.. jag sa ja, känner mig trött men äventyret börjar alltid därute so why not? :).
    Hoppas du får en väldigt rolig fredag bästa Anna 🙂