Annawii

VINTAGE FAVORITES

Jag älskar att hitta små ”guldklimpar” på Second hand och här är fyra av mina bästa fynd från 2012 som jag tycker väldigt mycket om! Högst upp är en spetsbody och en bustier som jag hittade på Myrorna här i Umeå. Jag hade letat efter liknande överdelar i flera så när jag hittade dessa, och båda satt perfekt, befann jag mig i ett lyckorus i flera dagar hihi ;). På mittenbilden ser ni en vinröd hatt från Beyond retro och även den var en sån där detalj som jag letat efter länge. Den får åka på i tid och otid och jag längtar till våren då det är lite roligare med hatt än just nu! Sist ut är en helt fantastisk guldjacka, även den från Beyond retro, som jag provade av en slump och föll för direkt. Det var inget jag hade letat efter innan men jag är så glad att jag provade den för den är fantastiskt vacker till retroinspirerad eoutfits och blir en perfekt ”jacka” i sommar!
Har ni några personliga second hand-favoriter sötnosar?
/I love to find hidden ”treasures” at vintage/second hand stores and here are four of my best finds from 2012 which I really love! At the top photo is a lace body and a lace bustier which I found at a second hand store here in Umeå. I had been looking for something similar for a long time so when I found these I felt euphoric for a couple of days hihi ;). In the middle you can see a burgundy hat from beyond retro and I had been looking for a hat like that for a while also so I felt very happy when I found it! In the last photo is a fantastic gold jacket from Beyon retro which I tried by chance and I fell in love in it immediately. It wasn’t something I ever would have searched for so I’m glad i tried it because it fits so good with retro inspired outfits and will be a lovely summer jacket! Do you have any personal second hand/vintage favorites babes? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. iida

    Ah vad roligt, ja gor garna det – hoppas du tycker om sidan!
    Jag jobbar dessutom med en del vintage butiker har i London sa bloggen ar ofta uppdaterad med nya stallen att fynda pa, utbudet ar ju sa grymt har.
    Alskar den silver/vita combon pa bilden har ovanfor forresten!
    Kram, iida

  2. MissC

    Vad fina fynd! Har hittat fina väskor och även klänningar på second hand. De finaste jag har är dock mina ärvda kappor, kommer väl till pass så här års ^^

  3. Lii

    Åh, jag älskar också att fynda på secondhand man kan hitta så grymt fina grejer för riktigt bra priset!
    Jo, jag måste bara fråga, kjolen/klänningen du har på den nedersta bilden, är den också secondhand? eller var har du hittat den? Den är magisk!
    Ha en bra dag ! 🙂

  4. När Annie fotograferar

    Så fint!! 😀 Personligen har sällan köpt kläder second hand, men en kjol köpte jag 2009 på en second hand affär inne i Växjö. Fyrtio kronor kostade den och den är fortfarande en favorit i garderoben! 😀 Annars är jag mer för prylar än för kläder. Nästan allt jag äger är loppis/second hand. Skrivbordet (500kr), fåtöljen (500kr), sängen (1900kr), ramarna (från 10kr), bokhyllorna (250kr/st)… köksmöblerna (800kr/fyra stolar och bord med två iläggskivor), kakfat (från 20 kr) och ja, du fattar! 😉 Rå roligt för det blir så personligt! En favoritpryl är väskan under sängen som jag har skor i. Kostade 100 kronor och är så vacker och sliten. Den älskar jag att titta på!

    1. ANNAWII

      Men avd kul att höra! Jag gillar också att spana på möbler/porslin på second hand för där kan man verkligen hitta godbitar som ingen annan har. Är det en resväska? Jag är på jakt efter en vintageresväska att ha som inredningsdetalj, det är så fint!

  5. J

    Riktigt fina! Ar ocksa en stor second hand fantast, ar for tillfallet i Nya Zealand och har aven har lyckats fynda nagra fina saker!

  6. Stephanie

    Har typ bara gått över till att köpa second hand, just för att jag hittar sådana originella plagg! Plus, som jag gjorde hemma i Helsingborg, så gjorde jag ett superfynd när jag fann den mest fantastiska lamulls+angoraull tröjan för 20 kr! höll på att gå av! ^^

  7. Alexandra - Pysselmaniker

    Vilka fynd du har gjort! Jag gillar att gå i second hand butiker, har två ganska bra butiker på behagligt promenadavstånd hemifrån. Har hittat en hel del braiga saker där 🙂 I klädväg är min största favorit en svart omlottröja med vitt blomsterbroderie.

  8. Jenna Cederbom

    Second hand är så himla roligt! Speciellt när man gör såna här fynd 🙂 Jag brukar också göra mina fynd ibland. Men nu var det ett tag sen. Annars gillar jag riktigt gamla plåtburkar 🙂

  9. Jasmine

    Att handla second hand är roligt – speciellt när man hittar det där personliga som passar just en själv. Roligt att få ta del av dina fynd.
    Kram

  10. iida

    Jag alskar vintage och second hand, och eftersom jag bor i London finns det hur mycket som helst att fynda.
    Jag skriver dessutom en blogg om vintage smycken, sa du ar varmt valkommen att kika forbi dar om du vill!
    Tack for en fin blogg!
    H. iida

  11. Cornelia

    Second Hand är magiskt! Det är så underbart. En del personer tycker det är något äckligt med SH, vilket jag kan förstå tanken bakom men seriöst, det är så mysigt att allt har en historia bakom sig och jag får ta över det, hihi. Och det finns så otroligt mycket fint som man får skapa en egen look av, som inte alls finns i vanliga butiker liksom. Åh, Second Hand är underskattat!

  12. Em

    Första gången jag kikade in hos Dig och inlägget passade mig perfekt i smaken!
    Jag hittade hur mycket som helst idag som jag är i lyckorus över!! 🙂 Kika gärna in på senaste inlägget där du kan se allt jag hittade för under 500-lappen :))
    Kram!

  13. Johanna

    Åh jag är så dålig på second hand shopping var bättre när jag bodde närmre Göteborg och kunde vilka butiker som hade guldklimpar, måste öka min kunskap om second hand butikerna i min nuvarande stad 😉

  14. ellen

    har väldigt tur med att hitta fina skor på second hand. även väskor. var en hejare på att hitta fina kläder förr, men nu vet jag inte vad som hänt.. borde försöka få upp det där igen. jag älskar ju att rota runt på second hand! 🙂