Annawii

CROCHET DRESSES

Scallop crochet dress- Vila/Nelly.com, crochet dress- Hugo Boss/Nelly.com
Jag gillar verkligen virkade klänningar och dessa skulle jag gärna ha i min garderob i sommar! Båda två är fantastiskt fina men min storfavorit är helt klart den högra. Den är lite tätare så den passar perfekt som den är och om den var min skulle jag matcha den med tanfärgade boots, fransväska och ett drömfångarhalsband i sommar. Perfektion!
Vilken av klänningarna väljer du?
/I really like crochet dresses and I would love to have these in my wardrobe for summer! They are both beautiful but my favorite is definitely the second dress. It is a little more dense and if it was mine I would match it with tan colored boots, a fringe bag plus a dreamcatcher necklace. Summer perfection! Which dress do you prefer?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli

    Hej Anna,
    Jag är så nyfiken… när ska ni få kattungen ni hade bokat? Visst var den en birma eller ragdoll? Vad ska den heta? Katter är så underbart mysiga, jag är avundsjuk på er som ska få en liten lurvig 🙂

  2. Sabine-Välbefinnaren

    Min favorit är den till vänster. Tycker den är otroligt vacker. Köpte en virkad väst i Indien när jag var där för några veckor sen. Så nu längtar jag till sommaren så jag kan ha på mig den. Kram kram

  3. Bella

    Riktigt snygga! Jag har ingen virkad klänning men har ett virket linne som jag verkligen älskar! Längtar så otroligt till att få använda det i sommar! (: