Annawii

A GOOD START

God morgon måndag! I dag känns det helt okej att det är måndag och ny vecka igen för jag har en bra vecka att se fram emot och jag har haft en riktigt bra kompishelg så jag är fylld med kärlek. Skönt! Planerna för dagen är att fortsätta fixa med Bloppisen, äta lunch med pappa och sedan kila till skolan för introduktion av ett nytt moment. Det ska faktiskt bli riktigt skönt med 2-3 veckor utan grupparbete för då får jag styra över mina egna tider och kan plugga/fota när jag vill. För samtidigt som jag är översocial i bland är jag även en ensamvarg periodvis som behöver väldigt mycket egentid. Det hör nog ihop med att jag oftast ger 110 % när jag är med andra människor och är ganska intensiv så då krävs det perioder då jag får vara lite asocial så att jag sedan kan uppskatta det sociala. Kan tänka mig att några av er känner igen er i det, det hoppas jag i allafall så jag inte är ett litet ”freak” (det är jag iofs. ändå ;). Vad gör ni denna måndag?
Ha en toppendag och tack för att ni dagligen klickar er in här!
/Good morning monday! It feels pretty okay that it’s monday because I have a good week to look forward to and I had a wonderful weekend with my friends so I feel full of love. Wonderful! My plans for today is to eat lunch with dad and afterwards I’m going to start a new course in school. We are for once going to work individual and not in groups and it feels pretty nice because then I can decide when i want to work and I get more alone time. I don’t know if I have told you, but even though I’m a very social person, I’m also a loner sometimes and I need a lot of personal time. I think it’s because I always gives 110 % when I’m around other persons and I need time to be a little asocial so I can be the person i want to be when I’m with others. I hope some of you understand the feeling, or else I’m a little freak (okay, I’m a freak anyway hihi ;). What are you doing today babes?
Bag | Dress | YSL lookalike ring
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Åh jag känner igen mig så himla mycket i det du skriver. Jag är också väldigt social när jag är bland folk och när jag kommer hem så är jag helt utmattad och behöver stänga in mig bakom 4 väggar och vara vara. Min roomie kan inte riktigt förstå varför jag stänger dörren till mitt rum hela tiden men det är så. Jag behöver bara vara ibland, tanka om energin och landa i mig själv. Är jag bland folk så känner jag att jag måste vara social och anta min roll i gruppen..och det orkar man inte dygnet runt. Puss, ha en fin måndag Anna, jag åker tåg tillbaka till Köpenhamn nu och dör efter en kaffe men killen bredvid har somnat och jag vill inte väcka upp honom 🙂