Annawii

BOHEMIAN FRINGE SKIRT

I förra veckan kom äntligen fin fina franskjol från Karmaloop.com och jag är så nöjd. Den är visserligen någon storlek för stor i midjan (fanns inte min storlek kvar så var fullt medveten om det) men med ett skärp över blir den helt perfekt! Jag har redan hunnit inviga den och jag trivdes enormt bra i den så denna lär bli mer än välanvänd i vår till bara ben, bohemiska överdelar och utsläppt lockigt hår. Så fint!
Vad tycks om kjolen – hiss eller diss?
/Last week, I finally got my beautiful fringe skirt from Karmaloop.com and I’m very pleased with it. It is a couple of sizes too big in the waist (my size were out of stock so I had to buy a bigger one) but with a belt it looks perfect! I have already inaugurated it and I felt so comfortable in it so I will definitely wear this a lot next season with bare legs, bohemian tops and wavy hair. So beautiful! What do you think of the skirt – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Engla igen

    Hihi.. Insåg nu att du kanske trodde jag var Engla showroom Engla (tycker jag har något minne av att ni är bekanta). Men kram på dig med 🙂 Hoppas du blir nöjd med bäddsetet om du köper det och tack för finfin blogg. Du gör ett riktigt bra jobb med den!

    1. ANNAWII

      haha oj ja jag var helt säker på att det var min vän Engla som bloggar, skrev t.o.m. en kommentar till henne och tackade hihi. Men tusen tack än en gång! Kram