Annawii

DIP DYE MAXI SKIRTS

 

Blue dip dye skirt- Vila/Republic.co.uk, mole dip dye skirt- Johnlewis.com, pink dip dye- Romwe.com

I sommar vill jag verkligen ha en ”dip dye”-färgad maxikjol och dessa tre står högt i kurs! Alla tre är fantastiskt snygga och jag gillar särskilt de två sista då de är mer tonade än den första. Helst av allt skulle jag vilja ha den i mitten men då den är lite väl dyr tror jag att det blir den rosa från Romwe för den är riktigt fin och skulle vara så fräsch till ett ljust virkat linne, remsandaler och massor av guldsmycken. Så sommarchict!
Vilken väljer ni sötnosar?
/This summer I really want a dip dye maxi skirt and these skirts are on my wish list! They are all beautiful but I like number 2 and 3 most because they are more tinted than the first. The second skirt is a little too expensive for me so I will probably go for the pink skirt and it will fit perfect with a crochet top, sandals and lots of gold jewelry. Very summer chic!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Oooh jag gillade den till höger och vänster. Inte den i mitten så mycket.. Tråkigt att man ska vara så kort.. Får köpa en kjol som passar och färga själv!Kul med tips :)!!

  2. Cecilia

    Åh vilka underbaraskapelser.Jag tänkte höra med dig om du har något tips på vad jag kan bära på min kusins student i vår? Ser framför mig långklänning/långkjol av nåt slag , känns vackert och passande till hennes stora dag:) inte för dyrt dock;) kram och tack för en riktig toppenblogg!