Annawii

NEVER FORGET TO HAVE FUN

De senaste månaderna har jag tappat bort mig själv, skrattat på tok för lite och inte alls känt mig som mig själv. Jag har självklart haft roligt stundvis men jag har inte varit mitt vanliga, sprudlande jag vilket gjort att jag känt mig lite bortkommen. Nu börjar jag dock sakta men säkert hitta tillbaka till mig själv och samtidigt som jag har väldigt lätt till tårar kan jag börjar skratta till nästan vad som helst. Som när vi spelade in film i skolan igår och jag skulle hoppa in som skådis en snabbis, då fick vi ta om och om och om igen för jag kunde inte sluta skratta. Samma sak hände så klart i studion igår när Micke skulle fota och tog på sig ett par tärningshandskar. Jag kunde verkligen inte sluta skratta och det var ett under att vi fick till några ”normala” kort till slut ;). Ovan ser ni två bilder det, en där jag försöker hålla mig för skratt men inte kan och en där jag spexar loss (och skrattar efteråt of course). Nu hoppas jag att jag kan hitta tillbaka till mitt glada positiva jag och att jag får skratta minst en gång per dag för det mår jag genuint bra av!
Ta hand om er vänner och se till att omge er med människor som kan få er att skratta och må bra!
/The last couple of month I have lost myself, laughed way too little and I haven’t felt as myself. I’ve had fun moments, but I haven’t been as I’m normally are. Now I have finally starting to find my way back, and as well as I have close to tears, I also have close to laughter so I can start laughing to almost anything. Like yesterday when we filmed our music video, we had to re-take a scene 3 or 4 times just because I couldn’t stop laughing. And the same happened when me and Mike was taking photos in the studio and the photos above is from that moment. I really hope that I will find my way back to my positive me and that I get to laugh at least once a day! Take care of yourself babes and surround yourself with people that makes you laugh!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annie

    Jag vet vad du menar. Jag har också känt att jag lite grann har tappat bort mig själv. Visserligen bor jag i utomlands och långt ifrån sina nära och kära vänner. Och det är svårare att vara sig själv när man inte känner sig helt bekväm med folk. Jag vill också skratta mer! Det får bli ändring med det. Hoppas det blir mer skratt för dig med! kram

  2. Vanja

    Åh vilket underbart inlägg! Det gjorde mig verkligen glad. Du har helt rätt inställning Anna, och vad söt du är när du skrattar hihi.