Annawii

GOOD MORNING SUNDAY ♥

God morgon raringar! I dag vaknade jag rätt tidigt men har haft en lugn och skön start på dagen med en smarrig frukost framför TV:n. Härligt! Planerna för i dag är att ta en skön långpromenad och sedan blir det lite fotning i studion, kanske träning och myskväll med älskade Micke i kväll. Vi ska se vår favoritserie, ”Game of thrones”, och förhoppningsvis boka vår Barcelona-resa som vi båda längtar extremt mycket till. Kul! För övrigt måste jag än en gång säga att jag har världens bästa fästman och jag är så tacksam att vi har varandra. Det finns så mycket kärlek i vårt hem och när jag tänker på det blir jag faktiskt lite lätt överväldigad ♥. Tack för att du finns Micke!
Hoppas att ni får en fin söndag och bra avslut på veckan!
/Good morning babes! I woke up early today so I’ve had a calm and nice morning with a yummy breakfast in front of the TV. Lovely! My plans for today is to take a long morning walk soon and afterwards I will take some photos in the studio, maybe go to the gym and have a cosy evening with Mike. We are going to watch our favorite serie, ”Game of thrones”, plus book our Bracelona trip. Yey! Have a lovely day sweethearts!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Åh det där brödet gör att det vattnas i munnen. Jag försökte mig på att baka scones idag och misslyckades totalt, kan konstatera att jag och matlagning/bakning går inte ihop!
    Har hört så mycket bra om game of thrones, tror att jag får börja kolla på den. Puss

    1. ANNAWII

      hahaha jag brukar köpa sconesmix, jag är SÄMST på det där med bakning hihi ;).
      Ja kolla och ge den en chans, den är såååå spännande! Kram finaste <3