Annawii

GIVE ME SUMMER SOON

God morgon raringar! Denna eviga vinter börjar sakta men säkert tära på mig och jag längtar innerligt till våren och värmen kommer! Tyvärr är det ett bra tag kvar men jag försöker att tänka positivt och håller på att boka in en Barcelona-resa i juni så vi har ju faktiskt något att se fram emot. Härligt! Planerna för i dag är skola och därefter ska jag möta upp Sandra för vi ska börja träna. Jag är smått livrädd för att träna då jag inte gjort det seriöst sedan på högstadiet (har dock sjuka magmuskler men det räcker ju som inte 😉 men det går säkert bra. Jag ska ta det i min takt och målet är att orka springa typ 4-5 kilometer utan att stanna när det är barmark ute, det är väl ett hyfsat realistiskt mål? Vad ska ni hitta på i dag sötnosar?
Ha en toppendag alla underbara läsare!
/Good morning babes! I’m starting to get pretty tired of the winter and I long for the spring. Unfortunately it is a long time left, but I’m trying to stay positive and I’m planning a trip to Barcelona in june so I have something to look forward to. Nice! My plans for today is to go to school and afterwards I’m going to meet up with my friend Sandra and buy a gym card. I’m a little nervous because I haven’t worked out in 10 years but I will take it in my tempo and my goal is to run 4-5 km before april. I hope that’s a resonable goal! What are you doing today sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Låter som ett lagom realistiskt mål. Med mål gäller det ju att inte sätta dem för högt så att man inte klara dem o istället blir besviken. Själv är jag kanske inte direkt vältränad men har sprungit rätt mycket i mitt liv o siktar nu på att springa göteborgsvarvet i maj! Halvmara! Sprang det för x antal år sedan, men sen dess har mycket hänt som bl.a en knäoperation. Så nu har jag som mål att klara av denna halvmara igen o om nåt år till kanske det kan bli ett helt maraton :).