Annawii

GIVE AWAY – SPIKE IPHONE CASE

När jag beställde mitt nitskal ovan på Ebay beställde jag även ett till en av er då jag tyckte det var så fint! Det passar Iphone 4/4s och är i mitt tycke ett av de snyggaste och coolaste mobilskalen jag sett hittills. Själv använder jag mitt dagligen då det kan piffa upp de flesta outfits!

För att vara med och tävla ska du:
♥ Lämna en kommentar till detta inlägg med din e-postadress och du får gärna gilla min Fabcebooksida där jag ofta har små give aways (länk)
Vinnare blev Julia, stort grattis!
Tävlingen avslutas på söndag den 20/1-13 klockan 23.50
English version
Now it’s time for a new give away and this time you can win this spike Iphone case for 4/4S. It is so cool and it it is a perfect accessory which can make a simple outfit more interesting!. All you have to do to take part of this give away is:
♥ Leave a comment to this blog post with your e-mail adress and if you want to, you can like my Facebook page where I often hold small give aways (link)
The winner is Julia, congratulations!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vad kul med tävling!
    Jag är gärna med, så grymt snyggt skal! 🙂
    Skulle bli väldigt glad om jag hade
    turen med mej. 🙂
    Gillar på Facebook sedan tidigare.
    (Malin Gustafsson)
    Tack för en bra och inspirerande blogg!

  2. Elin

    Har läst din blogg i flera år och följt dig från att du varit en liten bloggerska och nu en stor:) Fullkomligt älskar din blogg, första jag gör på morgonen så kikar jag din blogg:) Tack för all inspiration:)

  3. Amanda

    Jag är självklart med och tävlar!
    Behöver verkligen ett skal och något som piffar upp, det är så himla snyggt! (jag gillar också din facebook sida och är ett stort fan av din blogg!)
    Ha en superfin helg!!!

  4. Ina

    Åh det är ju helt underbart! Vore helt underbart då mitt nuvarande skal färgar av sig i fickorna.. Gissa hur mina ben ser ut haha?!

  5. Johanna

    Hej! Jag undrar hur du fick bort din Perioral Dermatit? Funkade Finacea och var de då säkra på att det var just den sjukdomen du hade? Jag har haft min i en månad ungefär och funderar om det kan funka med Finacea eftersom du skrev så bra om den? 🙂 Svara gärna på min mail om du har tid med det! Kram

  6. Elin

    Jag skulle vilja vinna iPhone skalet för att min kompis har nyss fått en iPhone 4 och hon skulle bli väldigt glad för skalet 🙂 PS det är också väldigt snyggt!

  7. julia

    Ååh har ett likdant fast i svart med silvriga nitar men detta var så sjukt snyggt också så skulle gärna vilja vara med i tävlingen! kramis 🙂

  8. Alexandra

    Hade varit roligt att vinna denna för jag gillar skalet väldigt mycket dessutom avslutar du tävlingen dagen innan min födelsedag (21/1) så hade blivit en fin födelsedagspresent:)

  9. Christina

    Vilket ljuvligt skal! Har haft två skal som båda varit svarta.. Jag har dessutomalldeles för mycket svarta kläder och accessoarer så detta skulle jag bli himlans glad för:) Tack för en supertrevlig och inspirerande blogg

  10. Therez

    Åh, jag är med! Min kollega letade ett efter liknande till sin dotter och skulle jag vinna skulle jag ge det till henne! 🙂
    Gillar ju självklart redan på FB! 😀

  11. Nemii

    Åh mitt mellannamn är nitar! Jag älskar allt som har med det att göra! Och det här caset skulle pigga upp vilken dag som helst i en student annars stressiga vardag!
    Kram!

  12. Matilda + Fråga.

    Jätte snyggt! Är med! Har bara en fråga! tar det länge tid för saker från Ebay att komma och brukar tullen vara dyr? Har länge undrat för jag har alltid vilja beställa där ifrån men jag är ganska orolig när det gäller tullen.

    1. ANNAWII

      Eftersom Ebay inte är en enda stor shop utan privatpersoner som säljer beror det på vem man köper i från och vart man handlar i från. Är du orolig för tull och vill ha kortare leverans kan jag tipsa om brittiska ebay: Ebay.co.uk :). Kram

  13. Sandra L

    Jag tror att jag skulle göra succé hos mina (högstadie-)elever med detta skal. Don’t touch, liksom. Gillar på FB! Kram