Annawii

WELCOME TO MY HOME

Jag älskar verkligen vårt hem som det är just nu och här är ett gäng bilder på några detaljer jag gillar lite extra! Som ni ser är det väldigt ljust och småromantiskt men ändå lite lekfullt tack vare allra vintagespel som mamma gett oss, Matryoshka-dockorna som mina föräldrar köpt i Sovjet plus ett par hippie-detaljer och några street-tavlor. På grund av mixen tror jag att det är ganska svårt att sätta en stämpel på vår inredningsstil men det tycker jag bara är kul, vem vill passa in i en mall? Det jag skulle kunna kalla vår inredningsstil är personlig då väldigt mycket av sakerna säger något om vilka vi är och är gamla eller har blivit omgjorda av oss (förrutom de större möblerna). Innan jag avslutar detta inlägg måste jag bara få skryta lite och säga att jag är förbaskat nöjd med brudkistan vi fick av Mickes mamma som jag målat om. Den är så vacker och passar perfekt som vardagsrumsbord!
Vad tycks sötnosar – gillar ni detaljerna?
/I love our home and here is a couple of detail photos of some details I really like! As you can see, our style is very bright and romantic but still a little playful thanks to details as our old parlor games, the Matryoshka dolls, a couple of hippie details and a couple of street art paintings. Thanks to the mix I think it is hard to put a label on our interior style but I don’t like labels so that’s just something positive! If I had to put a name on our style I would say ”personal”, because many of the things we own says something about us and are old or have been remade by us (not the big furnitures, but the smaller ones). Before I end this post, I just have to brag about the coffin we got from Mikes mum which I have painted. It is so beautiful and fits perfectly as a sofa table in our living room!Do you like the details sweethearts?

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Va fint du har hemma! Har en i princip likadan "kista" eller vad man ska kalla det som du har som vardagsrumsbord som står hemma i källaren hos mina föräldrar. Nu blev jag sugen på att ta hem den hit till Umeå och måla den vit 🙂

  2. Lisa

    åh vad glad man blir när man klickar in på en såhär fin blogg! detta livade verkligen upp min eftermiddag. Du inspirerar mig!

  3. Camilla

    Den är träfärgad, var ljusare när jag fick den men med åren har den mörknat lite som trä har en tendens att göra. Den står såklart framme i alla fall även fast den inte är vit, den är ett fint minne av min farfar <3

  4. Vanja

    Åh så vackert du bor! Verkligen smak för inredning. Fick en liten chock när jag fick syn på brudkistan för exakt en sådan har vi också som mamma fick när hon var ung… omålad och utan fötter dock. Den passade ju perfekt i ert vardagsrum!

  5. Camilla

    Jag har nästan exakt en likadan brudkista som min farfar har gjort =) Är lite sugen på att måla den vit, men farfar har varit borta sedan 1997 och på ett sätt känns det "fel" att göra om den eftersom den är så som han gjorde den till mig. Fast om den var vit skulle den passa mycket bättre in hos mig, eftersom alla andra möbler är vita (förutom pianot och en gammal Billy-hylla som är i ek).

    1. ANNAWII

      Åh vad kul, de är ju så fina! Vilken färg är din? Vår var 70-talsröd så Mickes mamma gav godkännande att jag fick måla om den och hon tyckte det blev superfint. Det är väl nästan bättre att göra om den och faktiskt använda den än att inte använda den tänker jag..
      Kram

  6. emmi

    Sjukt fint ni har de raring!
    Var har du hittat den vita kistan? Ska flytta in på min bros gamla rum och vill verkligen piffa till det, har ändå 3 år kvar hemma hos föräldrarna hihi!