Annawii

TIME FOR SCHOOL

God morgon raringar! I dag är jag på ett hyfsat gott humör trots en tidig morgon och jag känner mig redo för en fullmatad skoldag! Planerna för dagen är först grupparbete i skolan och därefter ska jag fortsätta jobba med min fotodokumentär som måste vara klar på tisdag. Jag ska även träna lite tror jag och så blir det nog myskväll i kväll framför ”Farmen”. Tänk att jag fastnat för det haha ;). Vad gör ni i dag sötnosar?
Ha en bra dag och ta hand om er!
/Good morning sweethearts! Today I’m on a good mood even though I woke up early and I feel ready for a day full with school work! My plans for today is to go to school soon for some work with my group and afterwards I need to work on my photo documentary so I will get ready in time. What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saga

    Hej Anna!
    Har för mig att du skrivit att du inte gillar att ta kort framifrån/visa dit ansikte så mycket på kort, eller?
    Iaf, det tycker jag du ska göra oftare för du är otroligt vacker!
    Tack för en inspererande blogg :*

    1. ANNAWII

      Hej! nej jag är inte så bekväm med det och Micke brukar skratta åt mina konstiga poser så det slutar oftast med att vi tar från sidan hihi ;). Men tusen tack, det värmer verkligen att höra! Kram

  2. thesadbox

    God dagens fina Anna!
    Jag är på rätt så bra humör idag trots att jag inte har sovit mycket. Funderar på om jag orkar gå på dejter den här helgen, han en tre stycken att bolla med haha och jag blir alltid så suspekt när det kommer till online dejting, det måste vara något fel på de där människorna haha (och inte på mig såklart :p)
    Puss

    1. ANNAWII

      Gå, gå gå! Det kan säkert bli en rolig upplevelse och även om det inte blir något allvarligt av det kan det vara ett sätt att gå vidare och utmana dig själv :). Kram finaste och trevlig helg <3