Annawii

CHANEL FAVORITES

Jag älskar verkligen Chanels skönhetsprodukter och här är några av mina personliga favoriter! Chanels nagellack var den första produkt jag föll för och de är riktigt bra och finns i massor av fina färger. Dessa, ”Vendetta” och ”Rouge fatal”, är mina vinterfavoriter och på våren/sommaren kör jag oftast på ”May” och ”Distraction”. I läppstiftsväg finns det just nu bara ett läppstift som gäller för mig och det är det ovan i färgen ”Pimpante”. Det är i en härlig korallrosa nyans som passar allra bäst till en solbränd sommarhy men ändå piggar upp mitt glåmiga vinteransikte! Sist, men inte minst har vi rouget, ”Ultra rose”, som jag fick av Micke i julklapp och det är smått magiskt. Man behöver bara dutta en gång med borsten för att få lagom med färg så det dyra priset vägs upp med att det är väldigt drygt!
Har du något favoritmärke när det kommer till smink?
/I love Chanels beauty products and here are some of my personal favorites! The first Chanel product I discovered was their nail polishes and they are very good and comes in beautiful colors. These colors, ”Vendetta” and ”Rouge fatal”, are my winter favorites and during the spring/summer I use ”May” and ”Distraction”. For my lips I use the color ”Pimpante”, and it has a beautiful coral color that fits perfect with a tan but still can give a little glow to a pale winter skin. Last, but not least is my favorite blush ”Ultra rose” and it is definitely worth the money because it lasts long and gives a wonderful color to your cheeks! Do you have a favorite beauty brand?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Vilket härligt inlägg, så många underbara ting! Själv har jag ett cerise/rosa nagellack från Chanel på naglarna just nu jag köpte på flygplatsen i Budapest för snart 2 år sen, och älskar det fortfarande! Läppstiftet och rouget här ovan ser verkligen ljuvligt lockande ut=)