Annawii

MY FIRST GLOSSYBOX

 
För någon vecka sedan fick jag hem min allra första Glossybox (Decemberboxen) och jag är redan helt såld på konceptet! Jag trodde aldrig att jag skulle gilla det så mycket men det var otroligt spännande att öppna den fina boxen och sedan bli smått överförtjust av innehållet. Den första produkten jag såg var nagellacket från Zoya (bara det kostar mer än hela boxen) och det föll jag som en fura för då färgen är magisk! En annan favorit var den fina ögonskuggan från ”So Susan” för färgerna är helt perfekta till min hudton så den lär bli välanvänd. De övriga produkterna var också de bra men då jag redan har så mycket kroppsvård tänkte jag ge bort dem till nära och kära. Så för ynka 139:- fick jag alltså två nya favoritprodukter plus tre fina gåvor att ge bort – jag fortsätter definitivt min preumeration!
Prenumenerar ni på Glossybox, är ni nöjda med månadens box?
/Before christmas I got my first Glossybox (the december version) and I love it! I thought it was so exciting to open the beautiful box and I really liked the content. My favorites in this box were the bright red nail polish from Zoya plus the eye shadow palette from So susan. It is products I could have bought on my own so I’m very pleased! I will continue to subscribe on Glossybox and I can’t wait for the january box to arrive! Have you tried Glossybox, did you like it?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    säger samma som emzi! har väntat på att det ska lanseras i finland också, i vad som känns som evigheter! dom levererar bara inom sverige… 🙁