Annawii

HAPPIEST GIRL IN THE WORLD

Hej raringar! Igår hade jag en förbaskat bra dag så jag är på ett strålande humör just nu! För det första hade jag och Micke det så mysigt tillsammans med seriemaraton på dagen och en middag ute på kvällen och när vi kom hem lyckades vi äntligen knipa en kattunge. Vi har vakat som hökar på Blocket den senaste veckan och nu har vi tjingat en liten Birmaflicka som vi får hämta i mars. Birmakatter är ju fantastiskt söta och verkar vara väldigt goa så det känns underbart, jag är överlycklig! Förrutom att gå runt och le är mina planer för dagen att strax ta en morgonpromenad med Therez och sedan fixa det sista inför ”Min stora dag”-auktionerna (de startar på måndag) plus börja fixa designen på min fotodokumentär. Kul! va gör ni i dag?
Ha en underbar fredag raringar!
/Good morning babes! I’m on such a good mood today because I had an amazing day yesterday! Me and Mike went out for a yummy dinner in the evening and when we got home we finally managed to find a kitten. We have been looking on all our free time the last week and now we have bought a little Birma girl which we will get in march. I’m so happy! Besides going around and smile all day long I will soon take a morning walk with Therez and afterwards I’m going to work with the charity project plus do some school work. Fun, fun!
Polkadot dress | Bag | Bracelet
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elinore

    Jag älskar verkligen din blogg design! Jag har kämpat ap mycket för att försöka få min bra men nää. Men snälla titta in på min och min kompis blogg kram <3

    1. ANNAWII

      Ja fast det spelar ingen roll hur mycket päls det är utan vilken typ. Micke har bara vara allergisk mot korthåriga katter med lite fetare päls och klarade Iris och nuvarande Siris, som båda har lång ullig päls, ypperligt :). Vi är båda så glada att vi äntligen hittat en katt!

  2. Millie

    Gratulationer till kissen! 🙂 Det är underbart mysigt att ha katt (jag borde veta, har fyra stycken!) 🙂