Annawii

CASUAL CHIC

Jacket- MSGM/Tessabit.com, bracelets- Cocoo.se, burgundy skinny jeans- Helmut Lang/Glassworks-studios.com, hand bag- Asos.com, ankle boots- Sarenza.se

Jag älskar vekrligen denna tweedjacka från MSGM och om den var min hade jag gärna matchat den som ovan! Den skulle varar supersnygg till ett par snygga stuprörsbyxor, vinröda boots och väska samt ett par tunna guldringar och armband. Det är vardagschict när det är som bäst och jag måste testa något liknande med plagg ur min egen garderob snart!
Vad tycks, gillar ni stilen?
/I love this tweed jacketfrom MSGM and this is how I would match it if it was mine! It would look so good with a pair of skinny pants, burgundy boots and bag plus a couple of thin gold bracelets. It is very casual chic and I think I have to try to put together something similar from my own wardrobe soon! Do you like the style babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lillybox

    Tack för ditt svar Anna! 🙂 Jag tror också på det där att ha kul tillsammans, skratta mycket, och göra vardagen lite rolig. Kul att det funkat så bra för er!! Kram!

  2. Lilly

    Hej Anna!! Har följt din blogg i många år men kommenterar sällan eftersom jag inte har en egen blogg 🙂 Vet att du inte skriver så "privat" längre men måste bara fråga en sak och hoppas du har något litet svar… Du och Micke verkar ju ha det så himla fint ihop och har väl hållt ihop i evigheter nu? Hehe… Jag bara funderar på: hur håller man förhållandet levande? Jag flyttade ihop med min kille för en månad sen, vi har det jättebra, har varit ihop i ett år så det är fortfarande lite spännande du vet… Men jag tänker; tänk om det blir "tråkigt" och slentrianmässigt när man varit ihop länge? Vad kan man göra för att det inte ska bli så, har du några tips? Tror du det faller sig så naturligt när man har hittat rätt eller är det nåt man får jobba på?
    Jaja hoppas det inte var en jobbig fråga, tycker som sagt bara ni verkar så fina ihop 😀 kram!!