Annawii

I DO WEAR PANTS, SOMETIMES…

Trots att jag inte bär byxor så ofta tycker jag att det är fantastiskt snyggt och här är ett par outfits från i höstas som jag mer eller mindre älskar! Alla tre känns klockrena och likaså byxorna som är mina favoritpar i garderoben. Jag vet inte riktigt varför jag inte bär byxor så ofta men efter att ha gått tillbaka i arkivet och kikat på dessa bilder inser jag att jag måste börja det oftare för jag passar ju faktiskt i det. Det är inget jag kommer att ha varje dag (jag är alldeles för bekväm av mig 😉 men en gång i veckan vore väl lagom? Jag kanske får försöka utmana mig själv och bära byxor minst en dag i veckan under en månad framföver och se om jag klarar det hihi ;).
Gillar ni dessa outfits sötnosar?
/Even though I don’t wear pants so often, I like it and here is a couple of outfits from last fall that I really like! They are all perfect and all the pants are favorites in my wardrobe. I don’t know why I don’t wear pants more often but after looking at these photos, I think I have to use them more often. Not every day (I’m a skirt/dress girl) but maybe once a week? Do you like these outfits babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag bär nästan alltid byxor, i alla fall under vinterhalvåret då det känns smidigare än alla lager av strumpbyxor man måste ha under klänningar haha!

  2. Elin

    Det är kul att du inte bär byxor ofta, det gör ju alla andra. Klänningar är så fint!! 🙂
    Men vad har du på dej när du bara är hemma. Om du är ledig en dag och inte vill göra nånting, eller när du slänger dej i soffan på kvällen? 🙂