Annawii

KENZO PARIS SWEATER

Här är några fler bilder på mina älskade ”Kenzo Paris”-tröja som jag fått hem från Choies.com (gåva) och som ni säkert förstår är det en storfavorit i garderoben! Jag har velat ha en äkta version av denna ända sedan jag såg alla springa omkring med dem på Paris Fashion week men då budgeten säger stopp och den är mer eller mindre omöjlig att få tag på funkar denna minst lika bra för mig. I mina ögon är detta den perfekta collegetröjan då allt ifrån modellen till färgen och trycket klaffar och den används väldigt flitigt av mig hihi ;).
Vad tycks – hiss eller diss?
/Here is a couple of more photos of my ”Kenzo Paris” sweater which I got from Choies.com (gift) and I really love it! I have wanted the original ever since everybody was wearing it at Paris FW, but my wallet said no so this version works just as fine. In my eyes it is the perfect college sweater because everything from the model to the color and pattern is beyond amazing! What do you think babes – hot or not?
This is not a designer copy – it says Choies and is not totally identical with the original from Kenzo
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alisa

    Hoppas du kan svara snarast på min fråga:)
    Var tröjan stor eller liten i storleken? Vilken storlek brukar du ha och vilken tog du på tröjan? 🙂
    xoxo

  2. Jenya

    Måste tyvärr hålla med Jessica, detta är en kopia även om det inte är en piratkopia så är det en kopia, de har tagit designen + printat namnet, Kenzo har nog inte kännedom om denna ripoff men den skulle stoppas omedelbart annars, det kan jag garantera dig. Detta skulle enligt lag klassas som varumärkesintrång.
    Önskar att du kunde ha fått en äkta kenzo tröja istället för denna, trodde i tidigare inlägg att den var äkta

  3. Jessica

    Fast det är ju en exakt kopia av originalet! Själv är jag emot varumärkeskopior. Kan man inte köpa äkta vara finns det ju så mycket annat snyggt att köpa. Det är OK att inspireras av design men när den knycks rakt av som på din tröja tycker iallafall jag att det gått för långt. Visste inte att du var för att bära varumärkeskopior?!