Annawii

GIVE AWAY – SHEINSIDE.COM

Då var det dags för ännu en ny härlig give away och denna gång kan en av mina udnerbara läsare vinna en av dessa tröjor från Sheinside.com. De är alla perfekta myströjor för mellandagarna och själv hade jag mer än gärna haft den grå ”Coco”-tröjan i min ägo då den passar lika bra för myspys hemma som till jeans och boots i skolan!
För att vara med och tävla ska du:
♥ Registrera dig som kund hos Sheinside.com (länk)
♥ Lämna en kommentar med länken till tröjan du vill vinna samt din epost-adress
Vinnare blev Sarah, grattis!
Tävlingen avslutas på onsdagen den 26/12 klockan 23.59
English version
Now it’s time for a new give away and this time you can win one of these adorable sweaters from Sheinside.com. They are all perfect for this season and I would personally love to have the grey ”Coco” sweater in my wardrobe! All you have to do to take part of the give away is:
♥ Register as a customer at Sheinside.com (link)
♥ Leave a comment with the link to the sweater you want to win plus your email adress
The winner is Sarah, congratulations dear!
Find the sweaters here 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra isaksson

    Coco tröjan är verkligen georgeous! Har spanat in den på hemsidan redan innan jag såg den hos dig, och den funkar verkligen till allt! Till och med på fest om den är rätt matchad! Tänker svart skinnkjol och tunna svarta, spetsiga pumps…? Skulle bli superglad om jag hade turen att vinna den! Jag har inte fått en enda julklapp än då min familj bor i andra änden av vårt avlånga land, och jag var tvungen att jobba över jul! Så jag får tålmodigt vänta till i påsk med att öppna mina klappar! Men skulle ju vara lite roligt att iaf få en såhär lite innan, för julkänslans skull iaf 🙂 hoppas du haft en fin julhelgen och att du kommer få ett helt fantastiskt nytt år! Kommer följa dig och bloggen som vanligt! Du ger mig så mycket glädje och inspiration! Tack!

  2. Julia

    Tja Gud vilka fina tröjor! USA tröjan eller Koftan!!!! Very coola! Min motivering är privat, men jag lovar att jag är värd att vinna något för att jag förlorar alltid. / J

  3. Alma♡

    Åh gud, du har helt rätt! Den gråa är sjukt fin! :D<3 Jag har registrerat mig och skulle jättegärna vilja vinna den. Känner att en härligt mysig tröja skulle passa perfekt efter en dag i pulkabacken, att bara mysa lite i och samtidigt känna sig otroligt snygg.
    Älskar din blogg, du inspirerar mig mycket<3

  4. Jullan

    .sheinside.com/Grey-Drop-Shoulder-COCO-Batwing-Sleeve-Baisc-Sweater-p-105869-cat-1734.html
    Jag gullar också den grå mest. Ger härliga vibbar på nåt sätt den grå tycker jag haha. Ni hoppas jag att jag har tur. Det kan jag behöva. Har hft sån otur idag…. Har reg mig som kund.

  5. Malin

    Jag är med och tävlar, är redan registrerad kund hos dom 🙂
    Är det tröjorna på bilden man får välja mellan eller är det vilken som helst från hemsidan? Jag uppfattar det som en av dom på bilden men såg att någon kommenterat tidigare och valt en helt annan från hemsidan.
    Om man får välja mellan dom på bilden så väljer jag den helröda: http://www.sheinside.com/Grey-Floral-Lace-Cuffs-and-Hems-Long-Sleeve-Loose-Jumper-p-94317-cat-1734.html
    Om det är valfri från hemsidan så skulle jag istället vilja ha denna: http://www.sheinside.com/Beige-Long-Sleeve-Deer-Print-Loose-Pullovers-Sweater-p-101906-cat-1734.html
    [email protected]

  6. Rebecka

    Jag är registrerad på shesinside och jag fastnade direkt för COCO- tröjan jag med, ser superskön ut och passar till i stort sätt allt! 🙂 /rebecka.walfridson[a]hotmail.com