Annawii

ANSWERS TO DAILY QUESTIONS

Jag får många frågor kring vilket nagellack jag använde rjust nu och det är färgen ”Vendetta” från Chanel. Det är ett superfint mörklila lack som skimrar lite och det känns som en perfekt vinterfärg då det passar till de flesta ”vinter”-färger!
Många av er undrar hur jag gör mina lockar och jag ska göra en ny ”How to”-film där jag visar exakt hur jag gör nu för tiden men här är en gammal som visar ungefär. Byt dock ut locktången till en bredare (gärna 32 mm) och kamma inte ut lockarna så hårt utan låt dem hänga ut sig naturligt eller borsta bara underhåret väldigt försiktigt. I jul ska jag göra en helt ny video för då kommer jag ha mer tid till sånt!

En annan fråga som dyker upp titt som tätt är vart det mönstrade hårbandet ovan kommer i från och det är från den danska webshoppen Dope.dk (gåva). Det är verkligen superfint och passar till de flesta stilar beroendes på hur man matchar det!
Jag köper oftast mina mobilskal på Ebay eftersom de är betydligt billigare där än i diverse webshoppar plus att det finns så mycket fler att välja på. Här hittar ni ett med kaninöron och det kostar endast 11 kronor inklusive frakt. Det kallar jag fynd!
Är det något mer ni vill ha svar på så fråga på så lägger jag till fler svar!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.