Annawii

GOOD MORNING SUNDAY ♥

God morgon på er alla fina läsare! I dag är jag lite trött men humöret är ändå på topp för Refused-konserten som vi var på igår var magisk! Det kändes som att vi var 13-14 år igen och att vi var på Galaxen eller Holmsunds sporthall och såg dem för de var precis lika bra som då. Underbart! Nu hoppas jag att att detta inte var deras sista spelning för alltid men om det var det avslutade de på bästa vis – i sin hemstad, med sina trogna fans och med en grym konsert. Det kan inte bli så mycket bättre än så! Planerna för i dag är att bara mysa runt här hemma, julpynta och ta lite fler bilder till ”Min stora dag”-projektet. Kul! Vad ska ni hitta på i dag raringar?
Ha en härlig söndag ♥
/Good morning babes! Today I’m a little tired but I’m on a good mood because yesterdays Refused consert were amazing! It felt like we were 13-14 years old again because they were just as good now as then. Lovely! My plans for today is to just relax at home, maybe decorate our christmas tree and take some photos for my charity project. Fun, fun! What are you doing today sweethearts?
Find the sweater here
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Millie

    Hej, jag undrar hur stor denna tröja är i sina storlekar? Som vanligt eller bör man tänka på att ta mindre eller större storlek? Tacksam för svar. 🙂

  2. Magic

    Här är nog pyntet klart nu men dags att börja planera julmaten, jag har 3 vegetarianer i familjen och resten inte. Så planering behövs verkligen.