Annawii

ALL I WANT FOR CHRISTMAS…

Red dress from Chicwish.com
Jag älskar verkligen röda klänningar och direkt jag såg denna hos Chicwish.com föll jag pladask för den är helt fantastisk! Rödfärgen är helt perfekt och likaså modellen med den fina hjärtskärningen upptill samt den vippiga kjolen. Det känns verkligen som den ultimata julklänningen och jag har faktiskt en på väg hem till mig som jag hinner komma nästa vecka!
Vad tycks om klänningen sötnosar, hiss eller diss?
/I love red dresses and the moment I saw this at Chicwish I fell in love! The color is amazing and so are the model, the beautiful cut in the front plus the skater skirt. It is the perfect christmas dress and I have one on it’s way home to me so I hope it arrives next week! What do you think of the dress babes, hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Den var bedårande! Jag älskar röda klänningar också och senast idag blev jag förälskad i en röd kappa i malmö. Varför köpte jag inte den? Nu gör det ont i hjärtat ju..
    En till grej som gör ont i hjärtat är att han flyttar för gott till singapore och den här är sista veckan som vi ses. Känns så märkligt..så konstigt.

  2. emmi

    De röda av klänningen är ultra vackert och fint, förstör lite med det rosa! Gillar inte kombinationen rosa och rött, men du fixar säkert det super fint ändå! kramis