Annawii

SATURDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! I dag är jag på ett riktigt gott humör för jag har fått sova en hel natt för första gången på länge och känner mig därmed rätt utvilad. Härligt! Planerna för dagen är att mysa runt här hemma med Micke, julpynta lite, DIY-pyssla med ”Min stora dag”-projektet och i kväll ska vi gå på Refuseds sista spelning. Yey! För övrigt vill jag bara säga en sak så här innan jul när det stormar på såväl Facebook som i tidningarna – var källkritisk, läs på och tänk själva. Jag ska inte gå in så mycker djupare på detta men jag hoppas innerligt att inte alla ”stormar” och skriverier faller ett visst främlingsfientligt parti i händerna. Nåväl, nu ska vi bege oss ut på en skön morgonpromenad innan det är dags att julpynta. 
Ha en fin dag och ta hand om er!
/Good morning sweethearts! Today I’m on a really good mood because I have slept for a whole night for the first time in a long time so I’m finally rested. Nice! My plans for today is to decorate our home for christmas, do some DIY projects and tonight we are going to see Refuseds last consert. Yey! I wish you all a happy saturday and take care of yourself!
To all the victims and their relatives in Newtown – we are thinking of you here in Sweden ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Låter som en alldeles förträfflig dag <3 Och helt rätt skrivet. Det hoppas och tror jag inte heller, jag kan i vissa stunder fnissa åt det som skrivs för jag förstår verkligen inte vart allt kommer ifrån! Nu är inte jag insett i ett visst partis övriga politik och har inga planer på det heller, min bild är att det är ett lattjolajban-parti som inte har en aning om hur man skulle styra ett land om de fick 🙂 Men det är min åsikt bara 😉 Ha en fin dag!

    1. ANNAWII

      Oja!
      Jag tror ju tyvärr att all uppståndelse just nu kan leda vissa till att rösta på dem men precis som du skriver har de ingen genomtänkt grundpolitik så de skulle aldrig klara av att styra ett land. Rätt sjukt att de har så många röster, vill verklgien de som röstar att ett sånt parti ska leda Sverige?
      Kram