Annawii

SNAPSHOTS FROM STOCKHOLM

Här är några bilder från min och Therez Stockholmsresa och trots att vi bara hade några timmar på oss hann vi med förvånansvärt mycket utan att stressa! Det blev lunch på favoriten Vapiano, julklappsshopping på NK, ett besök på Ladurée, ett stopp på LV (Therez shoppade loss där inne medan jag satt och knöt skorna bland alla fancy väskor 😉 och en magiskt vacker promenad till Grand hotel. Okej att snöröjningen i Stockholm är under all kritik, men jisses så vacker vinterstad det är! Jag skulle vilja åka ner en vecka och bara fota, fota, fota för det finns detaljer överallt som jag vill fånga på bild hihi ;).
Hoppas att ni gillar bilderna raringar!
/Here are a couple of snapshots from mine and Therez Stockholm trip and although we didn’t had so much time, we managed to do a lot of things! We had time for a yummy lunch at Vapiano, christmas shopping at NK, a vist at Ladurée plus a quick stop at LV and a beautiful walk to Grand hotel. Stockholm actually is a beautiful winter city and I would have loved to go there for one week and just photograph the city because I find beautiful details in every corner hihi ;). I hope you like the photos babes!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Det ser jättemysigt ut! Jag vet inte om du skrivit det någonstans men jag frågar ändå: var har du hittat ditt fina pannband? Skulle hemskt gärna vilja hitta en liknande!

  2. tina

    Mmmm vapiano!!! det var länge sen jag var där. Jackan är väldigt söt , du kanske har skrivit vart du har köpt den men jag har missat . letar efter en sånt så att jag kan hålla magen varmt under vinter nu när jag kommer inte in i min vinter jacka som tur för att jag är alldeles för varm för vinte jacka.

  3. thesadbox

    Åh vackra Stockholm & vackra du <3
    Köpenhamn är också sådär fintfint med detaljer överallt och en lite mer vintage/bohem känsla över staden. Kom hit? 😀

    1. ANNAWII

      Åhh ja Köpenhamn är magiskt, lite som Paris fast med sin danska charm :). Måste fasiken åka dit igen och då hoppas jag ju på att du tar ut mig på en helkväll ;). Kram