Annawii

GIVE AWAY – GEORGIA ROSE BY SARENZA

 

Nu har en av mina underbara läsare chansen att vinna ett presentkort värde 1000 kronor på skor från Georgia Rose hos Sarenza.se! De har massor av fina skor som passar allt i från rocktjejen till bohemen, hipstern och självklart den supertrendiga. Det finns helt enkelt något för alla smaker och stilar!
För att vara med och tävla ska du:
♥ Gilla Sarenza.se på Facebook (länk) samt välja ut dina favoritskor från Georgia Rose (länk)
♥ Lämna en kommentar med länken till skorna du valt, berätta kort hur du skulle matcha dem och glöm inte bort att lägga till din e-postadress!
Vinnare blev Emma, stort grattis!
Tävlingen avslutas på söndag den 25/11-12 klockan 23.59
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Åh, jag är verkligen med och tävlar då jag älskar skor och för att jag fastnade för de här skorna på en gång :http://www.sarenza.se/georgia-rose-gnocchi-s786470-p0000060431
    De är både riktigt rockiga med samtidigt är det en liten bohemisk stil över dem tycker jag och det älskar jag verkligen att bära på sommaren. Nu i vinterrusket skulle jag matcha dem med ett par tighta jeans, en stickad kofta och kanske en skinnväst över och till sommaren med en virkad klänning och en fin fransväska. Jag kan verkligen tänka ut flera hundra outfits med de här skorna då de är helt perfekta. och super enkla att matcha med. Ren kärlek.
    Min mail är: [email protected]

  2. Emma says

    Åh vilken jäääkla bra tävling! Klart man vill vara med 😀
    Hittade ju även tusen skor från Georgia Rose som jag ville ha, men jag tror att dessa är favoriterna: http://www.sarenza.se/georgia-rose-botico-s786178-p0000059829 Ett par grymma, enkla svarta boots. Passar till allt i min garderob känns det som – men definitivt till ett par svarta stuprörsjeans, en stor fin stickad tröja och massor av mina björgsmycken 😉
    har gillat på facebook & här är min mail: emmasaysstyle /a/ gmail.com

  3. Hanna

    Jag är gärna med, gillar på faceboook och allt. http://www.sarenza.se/georgia-rose-nuts-s786730-p0000060765
    Valet var egentligen inte svårt, jag har länge letat efter ett par snygga vinterskor. Jag är en sucker för svart och klär mig ofta i svart. Men dom här skulle jag nog våga matcha med färg, jag tänker mig en kornblå klänning med vippig kjol som snurrar snyggt kring benen, jag tänker en dubbelknäppt, kort jacka som låter kjolen sticka ut och så tänker jag sådana här fräsiga thermoleggings som ser ut som nylonstrumpbyxor. En lång stickad halsduk och toppat med lite charmigt röda kinder.
    SÅ hade jag matchat dom om jag kunnat, haha!