Annawii

TUESDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! I dag är jag tröttare än tröttast trots att jag somnade framför TV:n tidigt igår (vet inte vad det är med mig men jag skulle kunna sova dygnet runt) men jag är ändå på ett gott humör. Skönt! Planerna för dagen är skola på förmiddagen och därefter hälsar jag kanske på mina föräldrar en sväng och så MÅSTE jag försöka hitta något att ha på mig på lördag eftersom klänningen jag tänkte ha inte passar. Någon som har något bra tips på vart man hittar söta festklänningar? Förrutom det tänkte jag även ha lite myskväll med älskade Micke i kväll eftersom jag åker bor ti helgen och vill ladda lillhjärtat med kärlek. Tänk att jag fortfarande, efter 10½ år tillsammans, saknar honom även om jag bara är borta över en helg. Det är kärlek! Vad gör ni i dag?
Ha en underbar tisdag ♥
/Good morning sweethearts! I’m so tired today but I’m still on a good mood so I won’t complain! My plans for today is to go to school and afterwards I will probably visit my parents. I also have to try to find a dress for saturdays party, because the dress I planned to wear didn’t fit. My usual bad luck when it comes to party dresses hihi. What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    åh låter mysigt med den kärleken! jg la upp igår på en fin klänning från ginatricot om du vill kolla in. Men den kanske inte är så "söt"
    kram 😀

  2. Liborius

    sv. okej:) jag var 17 men skulle fylla 18 när jag blev tillsammans med min pojkvän, så i jul har vi 4,5 år 🙂 förhoppningsvis får vi också uppleva 10 år tillsammans:)

  3. Fina Frun

    Vad härligt när kärleken håller sig törstande 🙂
    Här blir det span på olika gymnasieskolor i Göteborg. Dottern gå i nian och vill hålla koll på utbudet, så jag följer mer än gärna med på olika öppet hus.
    Ha det så mysigt hos dina föräldrar!
    kram/
    finafrun.se