Annawii

GIVE AWAY – FRITZOCHAXEL.SE

Nu är det det dags för en ny härlig give away här i bloggen och denna gång kan en av mina underbara läsare vinna ett valfritt plagg från Fritz & Axels nya höstkollektion! Den är helt fantastisk och gillar ni min romantiska bohemstil kommer ni inte att bli besvikna för denna kollektion är helt och hållet i den stilen. Själv har jag kappan ovan och kan varmt rekommendera den men jag gillar även koftan och klänningen ovan som passar höstbohemen perfekt!
För att vara med och tävla ska du:
♥ Gilla Fritz & Axel på Facebook (länk) samt välja ut vilket plagg du vill ha om du vinner (länk)
♥ Lämna en kommentar med länken till plagget du valt, en kort morivering på hur du skulle matcha plagget du valt samt din e-postadress
Vinnare blev Emma som valde denna underbara kofta, grattis!
Tävlingen avslutas söndag den 11/11-12 klockan 23.59
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amina

    Har gillat 🙂 skulle vilja ha koftan för att den är jätte söt. Hade matchat den med mörk blå highwaist jeans,en vit tshirt som jag stoppar in i byxorna, ett brunt bälte och ett par vinröda kängor eller bruna boots 🙂
    [email protected]

  2. Emma Vikström

    http://fritzochaxel.se/webbshop/grundtjarn-gorgeous-cardigan/
    storlek: M
    Jag valde en lite förstor storlek på koftan då jag vill ha den lite over sized. Jag skulle matchat den här fina och romantiska koftan med hårt material så som lackade byxor. Till det skulle jag ha ett vitt linne slarvigt instoppat, en vinröd mössa med stora maffiga guldörhängen. Små smala, diskreta armband i guld, svarta boots med möster i guld nitar och en liten svart axelväska med guld dragkedja. Håret skulle fått vara utsläppt i mitt naturliga svall.
    e-postadress: [email protected]
    Kram!

  3. Annika - drömmen om 11 barn

    Jag är med! Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson) och skulle välja http://fritzochaxel.se/webbshop/grundtjarn-gorgeous-cardigan/
    Jag skulle matcha den med en svart eller mörkgrå topp och en knälång lite "bohemisk" kjol. Sen ett par bruna stövlar till det. Ja – nu när kilona rasar får jag äntligen (!) utlopp för mitt brinnande klädintresse!
    Har länkat också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/november/annawii.html#comment
    KRam Annika
    [email protected]

  4. Kim F

    Grundtjärn Gorgeous Cardigan skulle vara så välkommen i min garderob. Jag tror den skulle trivas bra ihop med en liten kort svart klänning och ett gammalt krokodilskärp som jag fyndade på loppis i somras. Till det kör jag härligt morgonruffsigt hår, sotade ögon och en kopp te.

  5. Isabella Landeback

    Gillat på facebook!
    Jag har valt detta plagg;
    http://fritzochaxel.se/webbshop/himalaya-hun-top/#!prettyPhoto
    Varför valde jag detta? Jo för att det är så galet mysigt på vintern med lång armade tröjor, som dessutom är smickrande. Fritz & Axel gör hemtrevliga, romantiska och smickrande plagg. Jag fall i smaken speciellt för denna tröjan för att den såg så inbjudande ut och mysig. Jag skulle matcha detta med ett par svarta byxor, vit tjock halsduk, tummvantar och ett par bruna boots. Så mysigt! Hoppas verkligen jag vinner. Kramis!

  6. Ebba

    Glömde att berätta hur jag skulle matcha koftan! Jag skulle antingen matcha den med ett par höga jeans och ett instoppat pösigt linne, eller med en skjorta under, utsvängda jeans och något större halsband.

  7. Jessica Hjorth

    Jag bor ett par mil från Umeå och är ganska frusen;) Ja vad gör jag här då som egentligen är från Östergötland. Jag älskar detta landskap även om det kan vara kallt och kyligt. Så den varma koftan från skogarna i norr http://fritzochaxel.se/webbshop/grundtjarn-gorgeous-cardigan/
    är min favorit. Jag skulle matcha den med mina vinröda favoritjeans och ett svart linne under. Ett långt halsband med berlock skulle hänga på min hals.
    Mail: [email protected]

  8. Josefine

    http://fritzochaxel.se/webbshop/grundtjarn-gorgeous-cardigan/
    Har gillat och skulle vilja ha denna i small!!
    Jag skulle mer än gärna matcha denna snygga kofta tillsammans med ett vitt linne instoppat i en hög svart kjol som sitter åt i midjan men sedan svänger ut. Till det skulle jag ha tunna strumpbyxor och ett par nättare kängor i brunt eller vinrött. För att runda av det skulle jag ha en hög slarvig knut, några smala armringar i guld, små guld örhängen och ett smal guldkedja runt halsen.
    [email protected]