Annawii

IPHONE CASES

 

Cloud case, aztec case, rainbow cloud case from Chicwish.com

Jag är smått besatt av fina/roliga/annoslunda iphone-skal och dessa tycker jag är underbara! Alla tre skulle passa mig som handen i handsken men om jag måste välja en favorit blir det helt klart nummer tre. Det skulle passa så bra till en färgglad outfit (more is definitely more 😉 och jag är lite sugen på att klicka hem det!
Vilket väljer du?
/I’m slightly obsessed with beautiful and fun iphone cases and these from Chicwish are wonderful! All three would fit my style perfectly but my favorite is number three. It would fit perfect with a colorful outfit (more is definitely more 😉 and I think i must buy it! Which one is your favorite?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jo på nätet finns det ju en hel del, men jag är ju sån att jag helst av allt vill känna och klämma på allt innan jag köper det! Kan jag undvika att handla på nätet så gör jag det utan tvekan…

  2. Malin

    Jag har ingen iPhone och vill faktiskt inte ha någon heller då jag är supernöjd med den telefon jag har. MEN (ja, men med väldigt stora bokstäver) jag saknar verkligen alla härliga skal! Till iPhone finns det mängder och väldigt annorlunda, till min har jag bara hittat svart och vitt i butik vilken känns supertråkigt!

    1. ANNAWII

      Ja det är fasiken konstigt att de inte satsar på fler mobiler för långt i från alla har ju iphones. Har du kollat Ebay förresten, där kanske det finns? Kram