Annawii

PURPLE COLLEGE SWEATERS

1, 2 from Maison Scotch/Scotch-soda.com
Jag gillar verkligen fina college-tröjor med tryck och dessa från Maison scotch hade gärna fått flytta in i min garderob i vinter! Båda två är fantastiskt fina och jag gillar särskilt den högra eftersom den ser lite lagom vintage ut tack vare att trycket är urtvättat. Den skulle passa min vardagsstil perfekt och helst hade jag matchat den med en vippig kjol, axelremsväska plus ett par höga ankelboots. Det blir lite lagom vardagschict med en twist!
Vilken väljer ni sötnosar?
/I love cute college sweaters and I wouldn’t mind having these from Maison scotch in my wardrobe this season! They are both amazing but I especially like number two because it looks a little vintage thanks to the wash. It would fit my every day style perfectly and i would love to match it with a short skirt, a satchel plus a pair of ankle boots. Very casual chic! Which sweater is your favorite?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida (igen:))

    Ja, jag är också inne på att skippa de traditionella. Jag vill gärna ha en långklänning men den får gärna vara ganska enkel utan en massa tyll, strass och paljetter. Jag tänker lite på en långklänning som jag har för mig att du har fått av Micke som du visade på bloggen för längesedan. Den var nästan som tvådelad men satt ihop med metallclips. Vet du vilken jag menar? När du visade den så hänvisade du till en webshop med jättemånga fina klänningar och jag skulle så gärna vilja kolla på dem. Kommer du ihåg vilken webshop det var?

  2. frida

    Hej Anna! Jag går sista året på gymnasiet och många tjejer i klassen har redan köpt sina balklänningar. Har du några tips på passande klänningar eller webshopar där jag kan leta? Jag skulle vilja ha något lite ovanligare, något som inte alla andra har. Men det är så svårt! Har du några experttips?:)

    1. ANNAWII

      Hej finis! Jag har inte så bra koll på typiska balklänningar och själv skulle jag skippa en traditionell helt och hållet och köra på en klänning som funkar till andra tillfällen också. Som en kort cocktailklänning med mycket vidd i kjolen eller en vacker maxiklänning med djup rygg :). Kram