Annawii

GIVE AWAY – SWEDISH BEAUTY FACTORY

Nu har en av mina underbara läsare chansen att vinna två av mina favorithudvårdsprodukter från M Picaut tack vare Swedishbeautyfactory.com! I potten ligger en ansiktsrengöring samt ansiktskräm och båda två är självklart ekologiska och skonsamma för huden så de passar de flesta hudtyper. Själv har jag använt dem i ett par veckor och min hy har aldrig varit så fin som nu så jag kan varmt rekommendera dessa produkter!

För att vara med och tävla ska du:
♥ Gilla Swedishbeautyfactory.com på Facebook (länk) och lämna en kommentar till detta inlägg med en kort motivering till varför du ska vinna och din e-postadress
Vinnare blev Emma, stort grattis!
Tävlingen avslutas på söndag den 28/10-12 klockan 23.59
With the code ”Annawii” my readers get 100:- discount at all orders over 300:- at Swedishbeautyfactory.com
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. christine jonsson

    Hej Anna!
    Det är nästan pinsamt att erkänna men jag tvättar i nuläget mitt ansikte med den billigaste handtvålen från ICA (7.90). Mitt ansikte brukar kännas strävt som ett asplöv efteråt. Men måste prioritera mina inköp och brukar resonera som så att jag inte är värd att lägga en massa hundralappar på mig själv. Tyvärr.
    Tack för en som vanligt fin blogg!
    /Christine
    [email protected]

  2. Magdalena Fredriksson

    Har gillat på Facebook 🙂
    Jag vill vinna då jag har svårt att hitta passande produkter till min hy då jag har ganska torr hy som dock är oren…så vill få hjälp med att hitta BRA produkter!!!:)

  3. Andrea Gunnarsson

    Jag har under ett bra tag nu intresserat mig för "skönhet", jag har tittat runt mycket på internet bland hårprodukter, sminkprodukter och så klart hudprodukter. Jag är en student som går sista året (så min inkomst är inte så himla hög precis) men jag vill verkligen ta hand om min hy som förövrigt inte är den bästa så jag försöker att unna mig lite dyrare produkter då och då. Tyvärr så har jag aldrig haft chansen (läs: råd) att unna mig dessa produkter, som jag tror är helt underbara! Det skulle vara en stor ära att få vinna den här tävlingen då jag hört så mycket bra om produkten!

  4. Malin

    Jag är gärna med, blev nyfiken på
    de här ekologiska hudvårdsprodukterna.
    Har länge letat efter några bra produkter som är skonsamma och som verkar göra underverk för hyn. Dessa hade varit väldigt kul om man fick chansen att testa.
    Hoppas på tur. 🙂
    Gillar redan på facebook.
    (Malin Gustafsson)
    Mail: [email protected]

  5. Nerma

    Hejsan!
    Att utstråla glädje blir lättare om man känner sig glad och snygg (!!), och det tror jag att man gör bättre med en bra hudvårdsprodukt som denna!
    Vem vet kanske slipper just min hy klä ut sig till "fräsch" på halloween 🙂

  6. Mildred

    Jag borde vinna dessa skönehetsprodukter därför att jag deltar i varenda tävling du lägger upp och därför att jag kämpar för närproducerade och ekologiska varor. Tillexempel så handlar jag alla mina äpplen och grönsaker på torgmarknad ekologiskt på hösten.
    mejl: [email protected]

  7. Nanna Geidenmark

    Jag kollade på av ren nyfikenhet på de andra kommentarerna och konstaterade att det är a lot of serius skin problem som pågår här! Betydligt allvarligare än mina i alla fall, men jag tycker att jag borde vinna för att jag hade tyckt att det hade varit fint med lite lyx här i studentvardagen. Jag vill inte klaga eller så, men att ha icas egen tvål som rengöring gör inga underverk för huden direkt!
    Det hade varit himla trevligt om jag hade vunnit, och om inte så gjorde jag i alla fall ett tappert försök! Gillar din föresten stil himla mycket, tappa inte bort den!

  8. Johanna

    Hej, jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag har aldrig hittat rätt produkter till mitt hår, kanske du har hittat det åt mig. Dessutom skulle jag vilja testa olika produkter från olika "städer". Och se skillnaden mellan dom olika sakerna. Tack på förhand! 🙂

  9. Lovisa

    Detta är nog vad min hy behöver! Jag är känslig mot många hud produkter av de vanliga "budgetmärkena" (loreal mm.) och mitt lilla barnbidrag räcker inte så långt nu när vinterjackor och varma skor ska inhandlas. Jag har en hy som lever sitt eget liv. Är torr och fnasig samtidigt som jag har massa småfinnar i pannan som vägrar ge med sig. Så nu håller jag tummar och tår på att jag vinner. Självklart har jag gillat och skulle bli så glad om jag vann:)
    Kram!

  10. Charlotta

    Vilken rolig tävling! Jag skulle jättegärna vila vinna dessa eftersom jag har letat efter bra kvalite hudvårdsprodukter en lång tid nu. De jag har nu är bara tillfälliga och jag tycker inte att dom funkar så bra 🙁 M picaut verkar vara ett superbra märke och faktiskt utstrålar kvalite så det skulle vara en ren fröjd om man skulle vinna dessa! 🙂
    eposten är [email protected]

  11. Amanda

    Jag är gärna med och tävlar! Jag har gillat Swedishbeautyfactory.com på facebook.
    Jag är lyckligt lottad och har naturligt fin hy, vilket gör att jag är väldigt dålig på att ta hand om min hy. Det skulle därför vara väldigt kul att vinna dessa produkter!

  12. Heidi

    Åh! Har precis insett att min hy aldrig har varit i såhär dåligt skick som nu. Irriterat och torrt och ingenting hjälper. Då stor del av pengarna går till min lilla son har jag inte ens möjlighet att testa bättre produkter.. Vill så gärna vinna 🙂

  13. Bella

    Vilket sammanträffande! Jag var barnvakt i helgen till min systers barn. Såg att hon hade m picaut olja i hyllan så jag testade. Väldigt bra! Ville genast ha mer av dessa produkter.. Jag fyller snart 30 och börjar tänka mer på hyn och så, men tyvärr är ju dessa produkter dyra.. Hade vart så himla kul att få testa dem!! Jag har 30 årskris, känner mig grå och trött och skulle verkligen behöva skämma bort mig själv. Vinner aldrig tävlingar, så snälla, jag hade hoppat 10 meter upp i luften om jag vann 😉
    /Bella

  14. Emma

    Gillar på FB nu. Jag skulle vilja vinna då jag på seanre tid fått problem med min hy. Jag var tvungen att byta p-piller och sedan dess blev allt bra kaos, jag började tappa en massa hår och fick en massa finnar osv. Jag har testat en massa, men det är svårt att hitta något som fungerar, speciellt när jag gärna vill köpa av företag med bra värderingar. Som till exempel The Body Shop, men det funkar inte för mig längre tyvärr…
    [email protected]

  15. lina

    Hej! Jag har nyss flyttat hemmifrån och därför behövt spara in på vissa saker, där ibland mina hudvvårdsprodukter. Jag har prövat på några billigare varianter men det funkar inte alls, min hud protesterar emot och det visas sig i irriterad och röd hud. Jag skulle super gärna vilja vinna! Tack för en bra blogg KRAM.
    ps. jag har gillat deras fb sida.

  16. maria

    gillar på fb och vill jättegärna vinna! har problem med att hitta produkter som passar min blandhy, och dom där verkar ju vara jättebra och att dom dessutom är ekologiska och skonsamma mot hyn ger ju bara plus i kanten.
    ännu mera plus i kanten ger att dom ju är söta, så man kan mycket väl lämna fram dem på lavoarkanten – så kanske man inte heller glömmer bort att rengöra och smörja in varje dag!

  17. Frida

    Jag har gillat deras facebooksida nu!
    Jag skulle verkligen vilja vinna då varken jag eller mamma tål vanliga schampon , jag tror vi är överkänsliga för allt som nu finns i de produkterna.. Schampon som vi använder kommer i från Body Shop rainforest serien, så de kan jag rekommendera! Eftersom vi är lite överkänsliga så passar nog dessa hudvårds produkter superbra, både huvudet och ansiktet måste ju må bra!
    Kram!

  18. amanda

    jag skulle vilja vinna dessa prudukter pga av jag har inte den bästa huden försöker hela tiden testa ny prudukter men inget funkar som jag vill .. har inte heller plånboken för riktigt bra prudukter för hyn. så skulle verkligen bli jätteglad om jag vann dessa som verkar så super.
    Har gillar på fb 🙂

  19. Malin

    Mina favorithudvårdsprodukter kommer från märket REN, men de är tyvärr alldeles för dyra för mig i nuläget. Därför försöker jag hitta andra billigare alternativ, men än så länge så ogillar min hud mitt beslut starkt… Därför skulle jag bli jätteglad om jag kunde få vinna dessa produkter som ska vara skonsam mot huden! 🙂