Annawii

BUDGET BABE – GOSSIP GIRL CHIC

Nailpolish- L’oreal/Eleven.se (59:-), skirt- Riverisland.com (168:-), blazer- Romwe.com (393:-), clutch- Lorisshoes.com (321:-), heels- Missselfridge.com (284:-)
Som ni säkert vet älskar jag ”Gossip girl”-stilen och här har jag satt ihop en plånbokssnäll outfit (1225:-) som jag tycker är smått fantastisk! Den fina kavajen är underbar och den skulle passa ypperligt ovanpå en blus till en vinröd vippig kjol, höga pumps, en enkel clutch och matchande naglar. Det blir lite lagom preppy och psjälv hade jag mer än gärna burit denna outfit i dag fast med ett par boots i stället för klackarna!
Vad tycks, gillar ni stilen?
/I love the Gossip girl” style and here I have put together an affordable outfit that I think is amazing! The navy blazer is beautiful and it would look so good on top of a shirt matched with a burgundy skirt, high heels, a simple clutch and burgundy nails. It is very preppy and I wouldn’t mind wearing this outfit today! Do you like the style babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nanna Geidenmark

    Alltså den kjolen är helt magisk, vill ha den 😮 Är det en sån du har? Tycker du den är lagom lång? Man vill ändå kunna huka sig ner utan att visa hela härligheten liksom ^^

    1. ANNAWII

      Japps det är den jag har och jag bär den lite olika. När jag vill vara lite extra piffig viker jag midjan dubbel så att den blir lite kortare och i skolan bär jag den som vanligt och då behöver man inte oroa sig för rumpchock hihi 😉