Annawii

FAVORITE BELT

Jag är barnsligt förtjust i roliga detaljer och en av mina favoritaccessoarer just nu är detta döskalleskärp från Romwe.com (gåva)! Till en början var jag lite tveksam till om det var ”för mycket” men efter att ha använt det ett par gånger älskar jag det nu och tycker att det passar min stil som handen i handsken. Helst bär jag det som ovan till söta kjolar men jag tror även att det kan funka till ett par slitna jeansshorts på sommaren!

Vad tycks – hiss eller diss?
/I love fun details and one of my favorite accessories at the moment is this skull belt from Romwe.com (gift)! From the beginning I was a little worried that it would be ”too much” but now I love it and i think it fits my style perfectly. It fots to almost everything but personally I prefer it with cute skirts and maybe to a pair of short denim shorts during the summer! What do you think – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Jag tycker jättemycket om din blogg och kikar in här flera gånger om dagen men jag börjar tröttna på alla dessa "köpta" inlägg. Jag förstår att du inte tar emot något eller bloggar om något som du inte tycker om eller står för men det känns trotts det mer som reklam än tips på fina saker. Missförstå mig inte för jag tycker du har en jättefin blogg i övrigt. Önskar bara att det var mindre av dessa inlägg. Ha en bra dag!

  2. Nanna

    Jag måste bara fråga, köper du någonsin kläder själv eller får du allt som du har på dig? Eller i alla fall majoriteten? Det känns som du blir överöst av gåvor, känner du dig inte mutad?