Annawii

MISSONI WANTIES

Dress, pants and Iphone bag from Lindex.se
På tisdag släpps Missonis kollektion för Lindex och det är nog det första designersamarbetet som jag är genuint intresserad av. Missoni är nämligen ett av mina favoritlyxmärken och jag har redan spanat in ett par godbitar ur kollektionen som jag vill prova! Tyvärr ekar plånboken rätt tom efter ett år fyllt av resor men en sak ska jag unna mig och då blir det troligtvis någon av sakerna ovan. Mest sugen är jag på klänningen eftersom det är deras klassiska mönster men jag gillar även byxorna och den söta mobilväskan. Jag får helt enkelt se vad som känns rätt i butiken för denna gång ska jag inte klicka hem något utan jag vill prova dem i lugn och ro!
Har ni hittat något fint i kollektionen?
/Missonis collection for Lindex will be released on tuesday and I’m really excited about the collaboration! I love Missonis clothes and I have already found a couple of favorites in the collection. I will only buy one thing and it will probably be the dress above, but I also like the pants plus the iphone bag too so we’ll see what I like most when I’m in the store! Have you find anything you like from the collection sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therez

    Åh det är så mycket fint i den kollektionen och du kommer passa så bra i de saker du vill ha! Jag har tre på min lista också som jag visar i morgon på bloggen, fast du vet ju redan vilka de är. Hi hi. Kram