Annawii

I ♥ HEADBANDS

En av mina favoritaccessoarer på hösten och vintern är vackra pannband, gärna i en turbaninspirerad modell, och här ser ni mina favoriter just nu! Högst upp ser ni ett härligt stickad pannband från Asos som min kära vän Emma gett mig. Det är lite grövre så det passar nästan bäst under vintern men jag använder det även nu då jag är sjuk och kan behöva lite extra värme över öronen. I mitten ser ni favoriten bland favoriterna och det är ett lite tunnare stickat pannband i mörkrött som passar lika bra nu som i höst. det jag gillar med det är att färgen passar väldigt bra till mina färger plus att det inte trycker upp håret på huvudet som vissa pannband kan göra. Sist, men inte minst, är ett nytt nitat pannband från Romwe (gåva) som jag tycker väldigt mycket om. Det är inte stickat så det passar allra bäst nu i höst och kommer självklart att få följa med till London då det känns som en perfekt ”London”-detalj!
Vilket av pannbanden gillar ni mest?
/One of my favorite accessories during the fall is headbands, preferably in a turban inspired model, and here are my favorites at the moment! I love them all, and I especially like the chunky material of the first headband, the color plus the model of the second and the studded details at the last headband. It is hard to pick a favorite but if I have to, I must say number two because the color fits me perfectly and I like that the hair stays beautiful even if I wear it a whole day! Which headband do you prefer?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennsans

    du är så fin i hårband! jag med min halvlånga page passar verkligen inte i hårband haha… det är sånna tillfällen jag önskar att jag hade långt svallande hår… 🙂