Annawii

BUDGET – IN BETWEEN – LUXURY

From H&M (399:-), Scotch-soda.com (1 643:-), Emilio Pucci/Net-a-porter.com (38 831:-)
Jag är, som ni säkert har märkt, väldigt inne på vinrött i höst och här har jag plockat ut tre jackor som går i den nyansen och är i olika prisklasser. Själv älskar jag alla tre och kan varmt rekommendera budgetvarianten från H&M då jag har den i blått. Om min plånbok var lite (läs: väldigt mycket 😉 större än den är hade jag dock helst av allt valt lyxvarianten denna gång (mest på grund av att jag redan har en liknande som mellan-varianten). Den jackan är magisk men den är helt utom räckhåll och det är nog tur för de andra två är ju lite mer praktiska och användbara!
Vilken väljer du – budget, mellan eller lyx?
/I love burgundy and here are three jackets in different price ranges that I really like. I love them all and I can strongly recommend the budget jacket because it is even more beautiful in reality! But if I had lots of money I would have chosen the luxury version because I think it is extremly beautiful. But as you surely understand, it is out of reach for me and maybe that’s a good thing because the other jackets are way more practical and more easy to use during the fall! Which do you prefer – budget, in between or luxury?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Jag tycker mellan var finast =) Synd bara att den är midjekort, jag gillar inte när jackor/tröjor glider upp när man sitter ner. Plus att jag gärna har kläder som täcker min breda häck 😉