Annawii

DIY PROJECTS

Som ni säkert vet älskar jag DIY-pyssel och ovan ser ni några av de saker jag gjort i sommar. Mest nöjd är jag över min fina clutch och nu är jag peppad på att dekorera samt göra fler väskor eftersom det är så kul! Jag ska dessutom inleda ett samarbeta med Ohlssons tyger här i stan så nu är det dags att höja ribban och till min hjälp har jag mammas sykunskaper och symaskin samt min egen kreativitet. Spännande! Det finns så många idéer i mitt huvud och jag hoppas vi kan komma i gång snart för det kliar i mina fingrar och jag vill bjuda er på massor av inspiration!
Gillar ni att pyssla med DIY?
/As you surely already know, I love DIY and here are some of the things I’ve done this summer. I’m most proud of my embellished clutch and now I want to decorate plus make more bags because it is so fun! I will actually start a collaboration with a fabric store in my town so now I have to ”make it work” hihi ;). This time I will do some DIY projects with mum because she is so talented and we both have very creative minds so I think it will be a success. Hopefully we will get started soon because I want to give you a lot of DIY inspo this fall! Do you like to do DIY babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alexzandra

    Gillar din blogg, den har en massa inspiration. jag har en del diy på min blogg. Och handlar själv på second hand, och gillar att göra om plaggen och skorna.
    Härligt med sykunskaper, det saknar tyvärr jag, men äger symaskin. Så får ta mig i kragen och lära mig. ^^)) krams

  2. Clara

    fett kul, det skulle man själv vilja göra! går mode&design kurs så gör inget annat är att sy&pyssla! åhh du måste visa upp vad du hittar därborta!

  3. ida

    å va spännande, du e så himla duktig, jag älskar o pyssla men ha rätt kasst tålamod så brukar inte gå så bra för mig med för krångliga projekt :/

  4. Annabanana

    Väldigt fint pysslat 🙂 Önskar själv jag var sådär pysslig fast snarare på inredningsfronten, ganska nyinflyttat i ett nybyggt hus och lite hemmafix skulle passa fint bland allt det vita!