Annawii

FRIDAY BABY FRIDAY ♥

God morgon finisar! I dag är jag på ett riktigt gott humör för solen skiner och jag har sovit som en baby med mitt nya flufftäcke som jag fick av mina föräldrar i födelsedagspresent. Så härligt! Planerna för i dag är att ha en riktigt lugn och skön förmiddag med Micke och sedan blir det lite jobb för min del i eftermiddag på The studio. Det blir faktiskt lite jobb de närmsta dagarna men det har enbart att göra med foto och mode (Micke ska fota på jazzfestivalen för lokaltidningen i morgon och på måndag åker vi till Sthlm för ett stort modejobb) så det känns väldigt kul! Det hade jag faktiskt aldrig kunnat ana för 1-1½ år sedan! Vad ska ni hitta på i dag finisar?
Ha en underbar start på helgen!
/Hi babes! I’m on a really good mood because the sun is shining and I have slept like a baby tonight. Lovely! My plans for today are to have a calm and cosy morning with Mike and after lunch, I have to work at The studio. We have actually a couple of working days ahead of us but luckily, all of them has to do with photo and fashion so it’s only fun! What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. IDASWARDROBE.com

    Vad gör du på The Studio, fotar? Spännande med sthlm!
    Jag är ledig idag (och resten av helgen!) Så ska ta mig ut i skogen på en långprommis med hundarna 🙂
    Ha en fin dag fina Anna!

  2. Kreativa Camilla

    Det låter som en bra dag även fast Micke ska jobba 😉
    Själv måste jag ner på stan, jag ska träffa en fd kollega och så ska vi fira hennes körkort med att shoppa garn, haha 😉

  3. Eva

    Vad roligt att det går framåt för er och i den bransch ni vill hålla på med! Själv har jag också roliga saker på gång, men än så länge lite hemligt 😉