Annawii

GOOD MORNING MONDAY ♥

Hej finisar! I dag är jag piggare än piggast efter en riktig slappardag igår och jag har precis startat dagen på bästa sätt med en smarrig frukost. Härligt! Planerna för i dag är antingen stranden med mamsen eller så ska jag åka över och hälsa på henne och pappa. Allt beror så klart på vädret, som vanligt denna sommar ;). Jag ska även jobba lite med mitt och Mickes projekt för mitt jobbsug har kommit tillbaka så trots att vi satt en deadline till mars 2013 vill jag komma i gång nu, nu, nu! Vad ska ni hitta på i dag sötnosar?
Ha en toppendag raringar!
/Hi babes! I’m on a really good mood today because I feel full of energy and I just started my day with a yummy breakfast. Lovely! My plans for today are either the beach with mum or a visit at her and dad’s lovely house. I will also work with my and Mikes new project because I’m so excited about it and I just want to get started! What are your plans for today sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisa

    Hej hej anna ja vad härligt att åka till stranden eller hälsa på mamma, pappa.Det ska bli spännande att följa dig och Micke i erat projekt.Jag har min första semesterdag och bara njuter,solen bara skiner och jag med den. Ha en skön dag och det bästa, bästa snart ses vi här hemma i Sörviken.Kram svärmor.