Annawii

ANNAWII IN VIVA MAGAZINE

I torsdags fick jag hem senaste numret av den nederländska tidningen ”Viva” där jag är med för andra gången och det känns så kul! Denna gång var det fokus på den transparenta trenden så jag fick svara på några frågor och så är det en bild på mig. Härligt! Nu har jag fått vara med i en del tidningar, både svenska och utländska, men jag kan fortfarande inte vänja mig vid det. Tänk att lilla jag, i lilla Umeå har fått vara med i bland annat ryska Harper’s Bazaar, Viva och Alexis. Helt fantastiskt!
Hoppas att ni gillar bilderna finisar!
/Here are some photos of me in the latest number of the dutch magazine ”Viva”. They had a special about the transparent trend so I got to answer some questions and show a photo of the trend. So fun! Now I have been featured in a few magazines (Viva, Harper’s bazaar, Alexis, Posh24 and some more) but I can’t get used to it. It is such an honor and I feel so glad and grateful everytime I get an email from a magazine, it is so cool! Hope you like the photos sweethearts!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Lovisa

    Re: Ja jo men det är ju tur för det är som du säger – dom är ju oftast så smala och långa naturligt. Men det är hemskt – såg du top model då ana maria var med? Om inte – googla/kolla på youtube! Hon sa gång på gång att hon försökte hålla sig i form, hålla sig slank å smal osv, men hon såg anorektisk ut… Usch, det va inte roligt! Synd när någon försöker bli modellsmal för antingen är man född sån eller inte!
    Min syster som är med på några hoppbilder bla. i min blogg är nästan 1,75 och är väldigt lång och smal naturligt, men inte FÖR smal – hon har typisk modellkropp skulle jag vilja säga 🙂

  2. Anna Lovisa- budget fashion blog

    Re: Okej! Men vad kul ändå att du faktiskt har fått prova på att modella, om än för Halens och inte Louis Vuitton… ! 🙂
    Jag har heller inte rätt längd eller kropp – men vem vill egentligen vara 1,80 lång och väga 40 kg?! 😉 Nu överdriver jag lite, men du fattar!

  3. Clara

    SV: Det är ungefär vad priset skulle ligga på då eftersom jag återanvänder gamla skinn/mocka jackor och då är inköpspriset på materialet betydligt mindre. Jag tror fasen jag ska starta en liten väskrörelse här, här ska skissas!
    Men Spells väskor är dyra för oss alla haha, målgruppen är lite för pank för deras produkter. Men jag tror iallafall att jag slänger upp en tutorial på den här!
    ÅHH så fint och roligt!! Kul att du har vart med i så många, vilket är förståeligt. DIN BLOGG ÄGER! Grattis!